Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarniejsza Niż Mrok

Szczerość za Szczerość

Polecane posty

Gość gość
Apropos tematu: Wiesz Czarniejsza...poniekąd sama sie prosisz o te spekulacje i dziwne akcje na forum. Prowokujesz, sama dobrze wiesz.....praktycznie można rzec, że bierzesz przykład z Idealisty. On też całe dnie siedzi i wkleja swoje foty jak opętany.Na dobrą sprawe.....to z deka dziwne, taka żonglerka swoimi zdjęciami, bo czemu ma to niby służyć?Ja sie o tym przekonałam doskonale, że niczemu, i że to nie miejsce na galerie swoich fotografi, a wklejając własne fotki nie miałam żadnego ukrytego zamiaru. Ty chyba masz, tylko nie wiem jaki w sumie. Żaden z pomysłów nie wydaje mi sie bowiem inteligentny, a mam Cie za inteligentną osobę.Oto próbka, co można zrobić z czyimś zdjęciem. Ja już nie mam wyboru, musi mnie to bawić. Ty ciągle masz wybór 🖐️http://voila.pl/c651y/?1Mam tego dużo wiecej 🖐️

pozdro.........Ty wiesz,że ja Ciebie szanuję,nie?i dałabym się pokroić jakby Ci krzywdę robili:D:Dpowiem Ci........to była niezła zabawa,i tylko tyle:D:D chyba trochę z nudów.tak jak radziłaś na jakimś topie,zrobię sobie fotkę z napisem KAFETERIA.oczywiście bez twarzy.muszę trzymać fason,a co mi tam:D:D a swoją drogą pozdro................świetna ta fotka,:D:Dnie ma co:D:Dnie każdego stać na taki kaliber w okolicach twarzy:D:D:Di nieźle zmontowana:D:D

Gość gość
Po porstu czułam silna potrzebe ustosunkowania sie do tej sytuacji i chcialam to zrobi po moim nickiem, żebys znała moje zdanie.....jesteś też jedną z moich ulubionych użytkowniczek obok Jankesy i Ciekawskiej i po prostu czasem troche żal mi duupe ściska, gdy widze jakie robisz głupoty. Ale mniemam, że Ci sie znudzi, mam nadzieje, że Cie nie zaszczują do tego czasu;)

pozdro:Djuz chyba mi się znudziło:D:Dpoza tym mój facet mnie napieprza i ma rację.oboje traktowaliśmy to dość luźno ale tu na tym forum nie da się,niestety;)trzeba wygłaszać tylko bardzo konserwatywne poglądy ale i za to może cię oblecieć........a jak mnie zajada to może jakoś to przeżyję:):):)

ja mam jedno pytanko do czarniejszej , a mianowicie : ja jako winniczek :P mam malo postow ale Ty masz mniej chociaz siedzisz tu juz dluuuuuuuuugo dlaczego ??? ach NiC ;) luzik

Gość gość
Poglądy jak poglądy, można wygłaszać różne.....ja mam w nosie krytykę, wiem że Ty też, ale czasem sobie myśle, że niewarto sie samemu podkładać, by ktoś miał dziki ubaw mogąc nas wyzywać i mieszać z błotem.Nowy--> tak ściemniłeś, że sie czuje jak po butelce metanolu:D

nie nowy........nie jestem:D:D tylko,że ja z natury dobre i pokojowo nastawione do świata stworzenie jestem;);)i niezbyt lubię kiedy dają mi od półmózgowia:D:Dchyba to mnie trochę rusza.:):)

Czarniejsza Niż Mrok... ciekawy jestem dlaczego? Bystra jest i wygadana co??? To Cię w Niej boli? Przyznaj się. :-) I nie musi machać dupą by zwrócić na siebie uwagę...

przekazy....powiem ci.....bo ja miałam kiedyś innego nicka...nie mogę go już używać bo osoba dla której był stworzony już tu nie zagląda niestety.........i tak oto powstała ta nieszczęsna CZARNIEJSZA:Dpoza tym nie siedzę tu często....mam życie rodzinne,które mnie wciąga bez reszty;);)

nowy........więc tak:ja naprawdę już jakiś czas tu jestem.........i do tej pory staram się nikomu nie jechać i nikogo nie oceniać...taką mam zasadę...to tylko net...i to co sobą reprezentuje każdy z nas wiemy tylko my,nieprawdaż????ona za wszelką cenę chce uchodzić za intelektualistkę,chociaż tak naprawdę nic o nikim tak do końca nie wie:):)to tyle........ja jestem za taktowna w tym względzie i nie czerpię przyjemności z obrażania ludzi i wytykania im wad... i wierz mi moja czy nie moja dupa nie ma tu nic do tego:D:D