Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarniejsza Niż Mrok

Szczerość za Szczerość

Polecane posty

Temat pomarańcz :-) M.in dlatego wolę uczuciowy i ogólny od erotycznego. Tu i tak nie ma dyskusji. Jest robienie żartów (często marnego poziomu). I dział erotyczny strasznie osłabł.

Chodzi o to ze na topiki się wchodzi dla tematów. W erotycznym już ich nie ma (tych prawdziwych). Pozostało trochę osób, stałych bywalców. Tematy głównie się pojawiają w uczuciowym

Gość podszywacz licencjonowany
chyba w końcu dorwał jakąś dziewuchę algo to ona jego dorwała... ....może na ogólnym tam ma jakąś przyczajoną baby.... idę powęszyć... niuch niuch :P

co można robić niuchać o tak niuch niuch :D

niuch niuch i sie wyniuchało madylde kłode i prawiczka lubelaka :D

Ale Wy tu oftopa walicie - miała być jazda po Czarniejszej a nie słodko pierdzące kółko wzajemnej adoracji !!!

No przecież dla tego się wyłamałem. :O Bo do \"czarnej\" to mogę tylko słodko pierdzieć. Nie powiem że do końca jest mi z tym dobrze, bo .. ?! :P Okazywanie swoich \"słobości\", nie najlepiej świadczy o facecie. :O

Gość też kobieta brunetka
Czarniejsza-jesteś piekna, jestem dojrzalą kobietą i mogłabym sie pospieścic z Tobą, a nigdy tego nie robiłam i nie mam raczej takich skloności, ale z Toba kto wie?...;-)...tylko, czy intelekt równie ładny? Inne Twoje fotki także wzbudzały mój zachwyt:-) A może to tylko dobre zdjęcia, profesjonalnie zrobione i wyretuszowane?:P