Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarniejsza Niż Mrok

Szczerość za Szczerość

Polecane posty

Gość gość
Sie pewnie naraże na tyranie, ale mam takie samo zdanie jak Czarniejsza. Ja z panna Skoczkiem nie miałam chyba nic osobiscie do czynienia, ale widzialam jak potrafi potraktować inne dziewczyny praktycznie bez powodów:o

mi skoczek nigdy przykrosci nie zrobila , dlatego nie bede sie na jej temat wypowiadac , aczkolwiek mam troche zalu do niej , ale to juz moj problem :O

otóż to:)po co mi to?mogę komuś poradzić jak ma jakiś problem,czemu nie?.....mogę się pośmiać i pożartować z kogoś..ale wszystko w granicach rozsądku.....po co ktoś ma mnie kląć za moje przesycone jadem żmii uwagi??

Gość gość
pozdroo pisałaś debilko na--> zaloguj sie Skoczek, ja jakoś mam odwage 😴Nie pisałam nic na pomaranczowo, a obserwacje na temat omawianej osoby mam z innych topików.

Czarniejsza Niż Mrok... doskonale to rozumiem. To tylko net, chociaż nie do końca jest to prawdą. Skąd biorą się \"deski\", \"pozdra\" \"skoczki\" \"wyciory\" ( bez urazy ) że zwraca się na nich większą uwagę niż na resztę?

Gość gość
Jak na razie ty sie bijesz z własną agresją, która wylatuje ci wszystkimi otworami w czasce.Takie osoby lubią mierzyć swoją miarą, prawda? Nie możesz sie doliczyć ile razy dosrywałaś na pomaranczowo, i myślisz że wszyscy robią tak samo:D Żenada rozpuszczona pannico 🖐️

bo wszędzie ich pełno i mają zawsze dużo do napyskowania:Dja nie włażę z buciorami na topic,który mnie nie dotyczy albo nie interesuje:D:D ja z zasady oceniam ludzi,których znam osobiście,bo to na kogo się tu kreujemy to czysta iluzja...nie można na tym polegać:)

Gość gość
Ona chyba myśli, że mam zamiar odpisywać na jej szczeknięcia biedna:D

Gość gość
Czarnijesza, i dlatego Cie lubie;) Sorka za krytykę, ale tak już mam, że po prostu musze z siebie wylać co myśle:o

sama wiem ,że dałam dupy........ale to już przeszłość:D:Dteraz będę wykazywać się tylko moim niewątpliwym intelektem:):):D wiesz że od Ciebie przyjmę nawet krytykę,bo wiem,że jest szczera,znamy się już troszkę,nie??

dla Was to tylko net a dla mnie to az net tak , tak , wiem zalosna jestem :O ale poznalam wspaniale osoby tutaj ( akurat malo co z erotycznym maja wspolnego) i czekam , az nadejdzie TEN wielki dzieni spotkamy sie ;) a narazie telefony i skype musza wystarczyc

eeee milosci to ja tu nie poznalam , ale poznalam zajefajne kobitki :D a trafilam tu bo szukalam przepisu zeby cos zrobic na obiad :D:D

a to już coś konkretnego:):)mam cie;););dobra,żartuję......ja tez sporo fajnych osób tu poznałam .....ale kiedyś........teraz już wiele z nich tu nie zagląda a szkoda.........naprawdę wielka szkoda:(:(:(

Gość gość
A ja tu trafilam, bo ktoś ze znajomych przesłał mi linka do tematu: jakie najobrzydliwsze rzeczy robią wasi faceci:D Przeczytalam od deski do deski chyba z 30 stron i potem juz sie nie mogłam oprzeć temu forum:o

a ja przepisu nadal szukam ;) :D:D byl tu kiedys taki jeden ale nie ma go juz od dluzszego czasu , nawet fajnie sie go czytalo ;)

Gość Na erotycznym
?? o przepisach. Coś Ci się pomyliło chyba.

na dziale erotycznym jestem przypadkiem a na forum ogolnie trafilam szukajac przepisu no bo ja szukalam przepisu jak sie lody robi :P:P

Gość Na erotycznym
i znalazłaś to czego chciałaś? Nauczyłaś się robić lody.

a co , mam sie tym przepisem z Toba podzielic ?? :P:P meza mojego zapytaj czy dobre lody robie ;)

Gość Na erotycznym
jego zdanie i tak niewiele mi da zrozumienia. Nie ma to jak samemu spróbować i ocenić.

Gość Na erotycznym
kucharki? po co mi ona sam wyśmienicie gotuję. Potrzebuję lodziarki.

Gość oj czarniejsza
po kiego zakładasz wątki o sobie ? To się nazywa autoreklama ;] Nudziarstwo 💤