Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łupiesz

Dlaczego kobiety nienawidza facetów

Polecane posty

Gość łupiesz

Oczywiście nie wszystkie ale zauważyłem, że sporo jest kobiet, które o facetach wypowiadaja się z taka pogardą i lekceważeniem żeby nie powiedziec nienawiścią. Jak myslicie czym to może byc spowodowane nieudanymi związkami z kobietami, złymi relacjami z własnym ojcem a może poglądami feministycznymi?

Gość Janusz Piórko
Myśle że one sie brzydzą nas fizycznie, tzn one nieskalane puchem aniołki, a my usmarowani smarem ludzie kategorii B. Po prostu jesteśmy dla nich podgatunkiem czlowieka.

brzydzą się Was fizycznie??? No nie, to ty chyba o lesbijkach mówisz :D Mnie tam pociąga fizycznośc facetów, nawet bardzo

nie chodzi o to ze was nienawidzimy to nieprawda. czasami nie lubimy poprostu pewnych zachowań w stosunku do nas czyli kobiet :P. Pewne sprawy poprostu nas irytują. np: gapicie sie beszczelnie w dekold ...

Gość bo jesteście prymitywni
oraz leniwi, macie szowinistyczne poglądy na temat kobiet itp, traktujecie kobiety instrumentalnie, nie liczycie się z uczuciami, nie jesteście wierni, uczciwi, lojalni, nie umiecie powiedziec prawdy w oczy, wiec wolicie kłamac itd....wymieniac mogę cały dzień

bardziej cenicie sobie kumpli i lojalnośc wobec nich niż lojalnosc wobec swojej partnerki, tylko kurde zapominacie, że to ona Wam dzieci rodzic będzie i dom prowadzic.....no i skoro kobieta żyje dłużej to i będzie się Wami opiekowac jak zdziadziejecie i zramolejecie.....a kumple i tak Was oleją....

Gość X-files
Gdybym miał dziewczynę, rzucił bym znajomości koleżeńskie byle by tylko poświęcić się na rozmowie z kobietą i byciu z nią. Mam dość kolegów, picia piwa, i rubasznych zachowań, pragnę byc z kobieta i darzyć ja uczuciem.

x-files, taaaaa pewnie.....już to widzę..... znam życie, ta gotowosc do porzucenia kumpli trzymałaby Cię do pierwszego dziecka, potem zwiałbys od pieluch w objęcia flaszki i kolegów

przynajmniej takie akcje obserwuję wśród znajomych.....

traktujecie kobiety jak dzieci zabawki.....szybko się Wam nudzą

Gość X-files
nieprawda, nigdy nie mialem dziewczyny, wiec wiele bym dał aby ofiariować się przyszłej żonie. :)

hmm mozna nienawidzic jednego albo kilku ale nie wszystkich ja tak uwarzam :P:P:P

Gość X-files
ćwierć wieku :D

x-files, to jakiś stoolejarz....dlatego taki romantyczny, jak pociupcia to zmieni się w radykała

miałam takiego stoolejarza, na początku takie romantyczne niewiniątko, a potem tak sie rozbrykał że poszedł w drugą stronę

melizka --> tak, tak tyłeczki są fajne, i jeszcze parę inych rzeczy ;) A jeśli chodzi o to, ze faceci są tacy czy inni - ja generalnie uważam, że wile kobiet (ale nie wszystkie oczywiście - sa sytuacje, na które nie mamy wpływu, ale to mały % ) jest traktowanych przez facetów tak, jak sobie same na to pozwoliły. I mozecie na mnie jechać, ale taka jest prawda - już to tutaj pisałam nie raz - facet ma miec świadomość, że ile da z siebie, tyle dostanie od partnerki. W wielu sytuacjach kobieta jest słabsza, może mniej niezalezna od faceta, ale ma inne asy w rękawie - jesli pozwala na wszystko, to sie nie dziwię, że nagle sie okazuje \"że facet staje sie szowinistyczną świnią\". Taka jest natura człowieka (nie tylko faceta) - dasz palec, weźmie rękę. I nie ma sie co dziwić. Ja tam nie narzekam na facetów, z którymi miałam czy mam do czynenia - jakoś trafiam na takich, co to nie są świniami, szanują mnie i jest ok. :) Jakies czary chyba, no ;) Niestety, dużo winy leży po stronie kobiet - przykre, ale prawdziwe

Gość X-files
tzn gdzie poszedl?

na szowinistyczną stronę......skubaniec jeden

Ja nienawidzilam facetów po rostaniu ze swoim eks facetem,klnełam na caly ród męski. itd :) Teraz pozostala mi nienawisc do eksa,ale to chyba normalka. :) Więc może.......[ Jak myslicie czym to może byc spowodowane nieudanymi związkami z kobietami], to może być taki powód. :)

nie nazwałabym tego nieudanymi związkami raczej doświadczeniem i obserwacją

Dlaczego kobiety nienawidza facetów ? oczywiscie nie wszystkie Was nienawidza, ale jesli juz, to za to, ze zdradzacie, prowadzicie gre, podwojne zycie i udajecie jakby nic sie nie stalo, to tyle :)

uściślijmy, nie nienawidzimy mężczyzn lecz ich zachowania....te zachowania, które sprawiają, że są mężczyznami..... czy wyrażam się jasno ?! bo chyba nie ma kobiet o szowinistycznych poglądach, co nie ?!

Gość olivia a z kim zdradzają
z kolegami? czy może jednak z innymi kobietami :p

no i wlasnie stad ta nienawisc, ze odchodza do innych kobiet i sa porzucane :P

Gość olivia a z kim zdradzają
Ale w takim razie wina leży i po stronie tych zdradzających facetów i ich kochanek. Zawsze kiedy kobiety naskakuja na facetów, że zdradzaja pytam ich a z kim niby zdradzają z kolegami? No i zaawsze kończy sie to smiechem i przyznaja mi racje, że jednak z kobietami i że obie płcie sa siebie warte :)

to prawda, ze wina lezy po jednej i po drugiej stronie, jednak statystycznie mezczyzni czesciej zdradzaja, sa bardziej podatni na pokuse .....przyklad Ewy i Adama w raju :P

Gość hmmm tak się składa
że najlepszych facetów mamy tylko takich, którzy są nieosiągalni, których podziwia cały żeński ród tzn znaleźć można ich na plakatach, w filmach i teledyskach oraz posłuchać w muzyce-tacy faceci będą przez wieki idealni, prawdziwe życie pokazuje mroczną stronę facetów, ja np mam złe relacje z moim starym i moim bratem-prawie ich nie znam.. mam tylko kolegów w pracy, nigdy nie byłam w związku bo nie chcę, facetów wolę podziwiać z daleka albo z nimi pogadać... wiele razy miałam okazję być czyjąś dziewczyną, na początku było super ..jak zaczynało być źle to wycofywałam się.. może i jestem nienormalna ale wolę samotność niż rozczarowania, bo i tak nie wierzę że miłość trwa wiecznie