Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zołzowata

bardzo pouczająca rzecz

Polecane posty

jeżeli macie ochotę poznać siebie zróbcie ten test. klucz podam później, gdy nazbiera się trochę chętnych ;) na pytania trzeba odpowiadać zgodnie z sumieniem! szczerze! 1. Ułóż nazwy zwierząt w takiej kolejności, w jakiej Ci się podoba. krowa, owca, tygrys, koń, świnia 2. Do każdego rzeczownika dopisz przymiotnik, który jako pierwszy przyjdzie Ci do głowy. pies, kot, szczur, kawa, morze 3. Do każdego koloru dopisz osobę, którą znasz - rzecz na zasadzie skojarzenia. Każda osoba może wystąpić tylko raz! żółty, pomarańczowy, czerwony, biały, zielony 4. Wybierz ulubioną cyfrę/liczbę i dzień tygodnia. Miłej zabawy ;)

Gość Siedemnastoletnia.
Oj słyszałam już o tym. :) Rzeczywiście się sprawdza, przynajmniej w moim przypadku. Wynik testu może zaskoczyć. :) :)

Zołzowata To podaj kluczyk:D Możesz mi na maila wysłać, bo jestem ciekawa i niecierpliwa z natury:D

Gość Barbucha
1.owca, koń, krowa,tygrys, świnia 2.pies - wierny szczur- zły kawa - paskudna morze - nieodgadnione 3.żółty - Madzia K pomarańczowy - Ania J czerwony - Wojtuś ❤️ biały - Jan T zielony - Marek 4.7 wtorek

Gość tronika
1. kon, tygrys, krowa, owca, świnia 2. wierny, sprytny,szybki, czarna, szumiące 3. ? 4. 13, sobota

Katrinne ->a Ty później rozpowszechnisz na kafe? :D nie, nie ;) poczekamy sobie jeszcze kilka godzinek :) nie musicie tu pisać, bo w sumie to prywatna sprawa - chodzi mi o wyniki testu :)

Gość matkachrzestna
no i co z tym kluczem??? umieram z ciekawości

Gość kon tygrys krowa owca świnia
wierny, niezależny,brudny,gorąca, głębokie żółty - r pomarańczowy - p czerwony - j biały - a zielony - i 12,piątek dawaj klucz ;-)

napisze bo kartki nie mam :P 1.kon, tygrys, owca, krowa, swinia 2.pies-lojalny kot-zly szczur-madry kawa-smietankowa morze-duze 3.zolty-emila pomaranczowy-aska czerwony-tu nie odpowiem, bo wiem, ze czerwien oznacza milosc;) bialy-grzesiek zielony-sandra 4.poniedzialek-3

Zołzowata, no jak możesz:o A co mnie inni na Kafe obchodzą...chodzi o mnie i moj wynik:D

Gość kon tygrys krowa owca świnia
dopiero o 21. why?

Gość a.maria
1.tygrys, koń, owca, krowa, świnia 2. denerwujący, najcudowniejszy, biedny, poranna, ulubione 3. żółty-Marta, pomarańczowy Aga, czerw. Mariusz, biały Ania, zielony -W. 6-sobota

Katrinne -> to miał być żart :P ale poczekaj jeszcze około 2 godzin, ok? bo jak bym tak miała każdemu po kolei wysyłać klucz to chyba bym padła :) no może skrócę do godziny ;)

Gość dziewczynaaaa
Pierwsze pytanie odzwierciedla priorytety w Twoim zyciu: Krowa: oznacza KARIERE Tygrys: oznacza HONOR, DUME Owca: oznacza MILOSC Kon: oznacza RODZINE Swinia: oznacza PIENIADZE Drugie pytanie: Opis psa to TWOJA WLASNA OSOBOWOSC Opis kota to OSOBOWOSC TWOJEGO PARTNERA Opis szczura to OSOBOWOSC TWOJEGO WROGA Opis kawy to OPIS TWOJEGO SEKSU Opis morza to OPIS TWOJEGO WLASNEGO ZYCIA Trzecie pytanie: Zólty: ta osoba nigdy Cie nie zapomni Pomaranczowy: ta osobe uwazasz zaprawdziwego przyjaciela Czerwony: ta osobe naprawde kochasz Bialy: to pokrewna dusza Zielony: ktos kogo bedzieszwspominac cale zycie Wyslij tego maila przynajmniej do tylu osób ile wynosi Twoja ulubiona liczba, A Twoje zyczenie spelni sie w tym dniu tygodnia, który jest Twoim ulubionym. Ten test pochodzi od Dalaj Lamy w roku milenijnym. Pomysl przez kilka chwil o tym co przeczytales. Nie wyrzucaj tego do kosza, przeslij dalej w przeciagu kilku dni. Spotka Cie mila niespodzianka. To prawda, nawet jesli w to nie wierzysz!!!!!!!

1. tygrys, koń, owca, krowa, świnia 2. pies- kudłaty kot-fałszywy szczur-obrzydliwy kawa-mocna morze-błękitne 3. żółty-gałka pomarańczowy-tadzik czerwony-furman biały-k.o zielony-gosia 4.23, sobota Czekam na klucz

Gość taka jedna szara myszka
1. tygrys, koń, krowa, owca, świnia 2. pies - przyjaciel kot - milusi szczur - wstrętny kawa - smaczna morze - głębokie 3. żółty - Jarek pomarańczowy - Rafał czerwony - Krzysztof biały - Tomek zielony - Janusz 4. 22 środa :D

Gość dziewczynaaaa
lol....

Gość ja napisze tu
1. Ułóż nazwy zwierząt w takiej kolejności, w jakiej Ci się podoba. koń, tygrys,owca, krowa, świnia, 2. Do każdego rzeczownika dopisz przymiotnik, który jako pierwszy przyjdzie Ci do głowy. pies ładny, kot tajemniczy, szczur ohydny, kawa mielona, morze głębokie 3. Do każdego koloru dopisz osobę, którą znasz - rzecz na zasadzie skojarzenia. Każda osoba może wystąpić tylko raz! żółty mam w myslach, pomarańczowy Bartek M., czerwony Patrycja P , biały Kamila B, zielony Ada P 4. Wybierz ulubioną cyfrę/liczbę i dzień tygodnia. 25, sobota

Gość dziewczynaaaa
przepraszam ale nie rozumiem co byulo w tym wrednego?? widzialam ze sie pytaliscie dlatego znalazlam w internecie klucz do tego kazdy ma wyszukiwarke...i wam napisalam zebyscie sobie sprawdzili...;