Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna -

dziwne krwawienie

Polecane posty

Gość Smutna -

Cześć! Potrzebuje rady! Od jakiegoś czasu zauważyłam że w mojej miesiączce jest bardzo dużo skrzepów. Można powiedzieć, że z każdą coraz więcej. Biorę tabletki antykoncepcyjne yasmin i ostatnio wzięłam 2 opakowania pod rząd ponieważ nie chciałam dostać krwawienia podczas pobytu nad morzem. W sobote dostałam małe krawienie (prawidłowo- dnia w którym mialam dostac okres). Krew jest brązowa i dużo w niej skrzepów. Cieknie w minimalnych ilościach. Właściwie nigdy tak nie mialam i martwię się. Zawsze była w dużych ilościach. Ciąża raczej jest mało prawdopodobna bo biore tabletki i chłopak zakłada gumkę i nigdy o zadnej tabletce nie zapomniałam, nie brałam antybiotyków, nie wymiotowałam, nie mialam biegunki. Czy to możliwe, że zmiana krwawienia wynika z wzięcia 2 opakowań pod rzad? Martwię się strasznie. Pójdę do lekarza za tydzien bo niestety trzeba się zapisac tydzień wcześniej. Bardzo proszę i odpowiedz czy któraś z Was tak miala.

Gość Smutna -
Błagam pomozcie ;(

Gość Smutna -
Proszę Was bo umrę z nerwów przez ten tydzień!

Takie skrzepy to norma. Szczególnie jeżeli wzięłaś dwia opakowania pod rząd.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a duże masz te skrzepy?....może to wynikać z zahamowania krwawienia przez łykanie dwóch opakowań pod rząd. teoretycznie jest to mozliwe i ginekolodzy pozwalają,ale jednak po pierwszym opakowaniu nie miałaś krwawienia więc ....myślę, że nie masz się czym martwić.

Gość Smutna -
dośc duze...glownie skrzepy a minimalna ilosc krwi. To troche nietypowe bo moja miesiaczka trwała ok 5 dni przy braniu tabletek. Ale powiedzcie mi jedno (to najważniejsze) Waszym zdaniem zajście w ciąze bylo mało prawdopodobne? za każdym razem gumka i tabsy. Wiem , że już trochę panikuję ale martwię się starsznie