Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lhinkalaka

jak sie je ostrygi??

Polecane posty

Gość W prosty sposób
Wszystko zdarzyło się rok temu, w ubiegłą zimę. Miałam wtedy 17 lat. Pół roku wcześniej zerwał ze mną chłopak i od tamtej pory z nikim nie spałam. Bardzo mi tego brakowało. Pewnego jednak wieczora zadzwoniła do mnie Asia – najlepsza przyjaciółka i zaproponowała wspólny wypad na imprezke. Szybko się zgodziłam bo wiedziałam że to okazja na złowienie jakiegoś faceta. Umówiłyśmy się u mnie o 19. Asia przyszła zaj**iście ubrana, w białe prześwitujące spodnie, białe kozaczki i jakiś fajny różowy topik. Ja postanowiłam jednak bardziej zaszaleć z ubiorem. Założyłam króciutką materiałową spódniczkę, cieliste rajstopy i czarne kozaczki. Obie wyglądałyśmy ślicznie, więc poszliśmy do dyskoteki. Była zima, więc czułam na nogach i cipce zimno. Jednak wzrok mijających nas chłopaków mnie ocieplał. Weszłyśmy do klubu i okazało się że jest tam dwóch kolegów Aśki. Dosiadłyśmy się do nich. Chłopcy – Arek i Marcin bardzo się ucieszyli. Byli od nas starsi, mieli około 23 lat i byli bardzo przystojni. Postawili nam po kilka drinków i zaczęliśmy zabawę. Ja tańczyłam z Arkiem, Asia z Marcinem. Było zaj**iście. Szybko z arkiem przypadliśmy sobie do gustu. W tańcu czułam jego rękę na mojej pupie i piersiach, a ja odwdzięczałam się tym samym. Przelizaliśmy się jeszcze kilka razy i wróciliśmy do stolika. Okazało się, że przyszli kolejni koledzy chłopaków. Szybkie poznanie i rozmowa. Ja usiadłam między chłopakami, ale oczywiście obok Arka. Całowaliśmy się przy stoliku i piliśmy kolejne drinki. Arek pieścił moje nogi swoją ręką, która w końcu zawędrowała do samego kroku. Byłam podniecona i kątem oka widziała, na widok pieszczot moich z arkiem, Tomkowi (chłopakowi obok mnie), stanęła pałka. W pewnym momencie arek poszedł do toalety, a tomek korzystając z tego przelizał mnie. Byłam już konkretnie pijana i zdawałem sobie że swoim zachowaniem ich prowokuję. Ale byłam już tak rozgrzana że było mi wszystko jedno. Miałam ochotę się z kimś przespać, a ja zawsze marzyłam o seksie grupowym! Wrócił arek i powiedział, że jest inna lepsza impreza domówka, u jakiegoś Adriana. Ubraliśmy się wszyscy i wyszliśmy z klubu. Asia chyba szczęśliwa ze swoim Marcinkiem, a ja z Arkiem. Trafiliśmy na ową imprezę i okazało się że jest tam jeszcze kilku chłopaków co palą zioło i oglądają mecz. No ale nic. Włączyliśmy muzykę i zaczęliśmy tańczyć. Ja z Arkiem, Aśka z Marcinem. W pewnym momencie zobaczyłam że na parkiecie jestem sama, bo Aśka i Marcin podobno poszli na spacer. Ja tańcząc z Arkiem nagle poczułam, na swoich biodrach ręce kogo innego. Okazało się że to był Tomek – ten z którym przelizałam się w klubie jak marcin był w kiblu. Oboje dotykali mojego ciała, wkładali ręce pod spódniczkę i pod bluzkę. Nie protestowałam. Byłam bardzo rozgrzana. Całowali mnie oboje, a moje podniecenie rosło. W pewnym momencie chłopcy zaprowadzili mnie do jakiegoś pustego pokoju i zamknęli drzwi na klucz. Usiadłam na kanapie wiedząc że zaraz przeleci mnie dwóch zaj**istych kolesi. Pierwszy podszedł T Tomek i zaczęliśmy zabawę. Spojrzałam na Marcina a ten miał kamerę w rękach. Spytałam co robi, na co odpowiedział, że będziemy mieli pamiątkę z tego cudownego wieczoru. Byłam tak pijana i podniecona, że fakt wystąpienia w erotycznym filmie podniecił mnie jeszcze bardziej. Rozpięłam Tomkowi rozporek i wzięłam jego pałkę do ust. Marcin odstawił kamerę, tak żebyśmy byli nagrywani cały czas i dołączył do nas. Zrobiła laskę też jemu. Chłopcy podnieśli mnie z kanapy i zaczęli rozbierać. Zdjęli ze mnie wszystko, kazali mi tylko założyć byty na gołe nogi. Zrobiłam jak powiedzieli. Marcinowi ciągle robiłam loda, gdy Tomek posuwał moją wilgotną szparkę. Gdy skończył spuszczając się na moje nieduże cycki, zamienili się. Teraz Marcin Mnie rżnął. Jęczałam z rozkoszy. Gdy oboje już skończyli ubrali się i wyszli z pokoju. Byłam trochę zła że tak mnie potraktowali ale i tak było mi cudownie. Podniosłam się z łóżka i wytarłam jakimś ręcznikiem. Zaczęłam się ubierać. Założyłam rajstopy spódnicę i buty, gdy nagle weszło do pokoju 3 innych chłopaków. Serce mi zabiło. Zasłoniłam piersi i kazałam im się wynosić. Zaczęli się śmiać i podeszli do mnie. Jeden z nich złapał mnie mocno za włosy i kazał klęczeć. Uklęknęłam. Powiedzieli, że zrobię teraz to co będą chcieli jeżeli nie chcę oglądać siebie w Internecie i wskazali na kamerę! Byłam przerażona, zaczęłam płakać. Na klęczkach obciągnęłam każdemu laskę. Teraz jeden z nich podniósł mnie szarpiąc mnie za włosy i położył na blacie stołu. Podniósł sukienkę i ściągnął rajstopy razem ze stringami. Zerżnął mnie jak sukę. Po nim kolejny. Ruchali mnie w obie dziury. Nogi mi się uginały, a oni świetnie się bawili. Gdy skończyli byłam wykończona, płakałam, cała lepiłam się od spermy. Założyłam tylko spódnicę, bluzkę i uciekłam do taxówki.