Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmm.

RIHANNA

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmm.

Ma ktoś tłumaczenie do ''shut up and drive'' ? bo popolsku.org nie działa, i nigdzie nie ma.

Gość autorka___
ej:O

Gość cvmpbhjklcx
Zamknij się i kieruj. Szukałam kierowcy, który ma kwalifikacje. Więc jeśli myślisz, że jesteś jednym z nich, Wyjdź na moją drogę, Jestem dobrą, ponaddźwiękowo szybką maszyną, Z otwieraną szybą w dachu i gangsterskim nachyleniem (?) Więc jeśli mnie czujesz, spraw, abym o tym wiedziała, Chodź tutaj teraz, na co czekasz, Mój silnik jest gotowy do wybuchu, Więc odpal mnie i patrz jak jadę, Zabierze Cię, gdzie będziesz chciał, jeśli wiesz o co mi chodzi, Przejedź się czymś łagodniejszym niż limuzyna, Czy umiesz skręcać? Czy potrafisz zarządzać wszystkimi światłami? Jeśli umiesz, kochany chłopcze, możemy jeździć całą noc. Bo jestem od 0 do 60 w 3.5, Kochanie masz klucze. Teraz zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) Jestem w tej kategorii co 57 Cadilac Przejąłeś całe kierowanie, ale cały tył jest w bombach. Wyglądasz na takiego, który umiałby obsługiwać to, co jest pod moich dachem. Mówisz, że będziesz chłopcem, którego sobie życzę. Więc jeśli mnie czujesz, spraw, abym o tym wiedziała, Chodź tutaj teraz, na co czekasz, Mój silnik jest gotowy do wybuchu, Więc odpal mnie i patrz jak jadę, Zabierze Cię, gdzie będziesz chciał, jeśli wiesz o co mi chodzi, Przejedź się czymś łagodniejszym niż limuzyna, Czy umiesz skręcać? Czy potrafisz zarządzać wszystkimi światłami? Jeśli umiesz, kochany chłopcze, możemy jeździć całą noc. Bo jestem od 0 do 60 w 3.5, Kochanie masz klucze. Teraz zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) Zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) Bo grasz w grę, wziąłeś to co ja wzięłam. Nie przestawaj, to jest dobry strzał, To nie jest Ferrari, huh, chłopcze, przepraszam. Nie jestem nawet zmartwiona, Więc wejdź do środka i jedź. (jedź, jedź, jedź, jedź .. ) Zabierze Cię, gdzie będziesz chciał, jeśli wiesz o co mi chodzi, Przejedź się czymś łagodniejszym niż limuzyna, Czy umiesz skręcać? Czy potrafisz zarządzać wszystkimi światłami? Jeśli umiesz, kochany chłopcze, możemy jeździć całą noc. Bo jestem od 0 do 60 w 3.5, Kochanie masz klucze. Teraz zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) Teraz zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) Tłumaczenie piosenki jak co:P