Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis sie dowiedzialam

mam podwójną macicę z jedną szyjką

Polecane posty

Gość co za brednie.....
Pantoflowa wroc i przeczytaj jeszcze raz. prosilam o zrodlo, ktorego wpierw nie dostalam, ostalam kierowana pod link (???) o upelnie odmiennej tematyce zupelnie nie dotyczacej podwojnnej owulacji. I masz odpowiedz "dlaczego".

Gość nie martw sie
ja podalam przykald opisany ktry udalo mi sie znalezc w internecie z prostego powodu ze logicznie mysla stwierdzilam ze pod lozkiem zaden normalny czlowied nie trzyma tomow encykopedi i ksiazek ginekologicznych :p

Gość gwiazdka :)))
dwie macice , jedna szyjka :) Ciąża donoszona bez żadnych komplikacji córcia 3610 , 57 :) Pamiętam jak się zamartwiałam i czytałam wszystkie możliwe fora :) Wszyscy lekarze mówili , że to 50 / 50 donosze albo poronie , ze kiedyś się uda :) Udało się za pierwszym razem przez ciąże przyjmowałam luteine , nospe i magnez . Do góry głowa dziewczyny bedzie dobrze

Gość bez wiary w siebie to lepiej
jesli masz 2 macice to i musisz miec 2 waginy czy nie? :-O

Gość bez wiary w siebie to lepiej
hello? masz 2 cipy czy nie? :-O

Gość gość
witam! moja córka niedługo będzie miała 3 urodziny a kilka dni temu dowiedziałam się że mam podwójną macicę bo przed ciążą nie chodziłam do ginekologa...nie miałam żadnych komplikacji córka urodziła się w 32 tygodniu i nawet była prawidłowo ułżona wiem że ciąża w taki przypadku t jak lotto - mi się udało powdzenia dla reszty (chociaż liczę na to że i drugi raz się powiedzie