Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka mała

za ładna, za zgrabna,za mądra

Polecane posty

Gość pomidorye
Twoj facecik cie nie chwalił?heheh

Gość truskaweczka mała
wyobraź sobie , że nia mam przerośniętego ego . Trudne nie? Wysil wyobraźnie. Nie zamieszczam tu swojego zdjęcia z durnym opisem " co myslicie o tej dziewczynie" w celu słuchania dytyrambówna swoja cześc, nie twierdze , że jestem miss polonia, nie twierdze , że powalam facetów wzrokiem. pisze o tym , ze facet , którego kocham powiedział mi coś co dało mi do myslenia , bo pewnie róznych rzeczy bym sie spodziewała , ale nie takiej litanii. Zrozumiano?

Gość myślę że każdy pretekst
dobry, żeby zakończyć znajomość a mężczyźni tak mają, jak się im odechciewa, to mówią byle co i się kobieta zastanawia... On nie chce się po prostu z Tobą dalej spotykać. I "wymyślił".

Gość truskaweczka mała
Sorki , ale wydaje mi sie , że jestem ładniejsza od tej koleżanki. Ale piekno to odczucie bardzo subiektywne, Dobranoc pomidorze- buraku lub buraczyco.

Gość truskaweczka mała
tak też własnie sobie pomyslałam facet ma poczucie winy i niby tu słodzi , a w rzeczywistości sam sie od poczucia winy uwalnia. To i tak nieważne. Juz raz mnie starcił, więc nie odzyska. Ale boleć - boli. A jakże.

Gość rodemonic
no i konkludujac to co powiedzialem wczesniej raczej dalbym sobie spokuj z kolesiem, jest przeciez tylu innych a bedac ladna zgrabna i madra nie powinnas miec z tym problemu. ot chocby pomodoro, napewno jest chetny, lecz ma swiadomosc izjego szanse sa zerowe, zapewne dla tego jest taki niemily..hehe.. ale moze powinnas dac mu szanse:)?

Gość truskaweczka mała
rodemonic- dzieki , ale chamów nie znoszę , więc pomidor ( ale może to kobieta) nie ma za bardzo po co . A poza tym , to ja na forach o pierszej w nocy mam sobie zycie układać? Nigdy tego nie zrozumiem dlaczego męzczyźni najpierw ganiaja , a potem jak maja to good bye. Tak głupio i bez sensu. A potem sie dziwia , że kobiety zostaja zołzami. przeciez takie sie nie rodza , ktoś ja takimi czyni....

Gość rodemonic
coz moge odpowiedziec? wprawdzie jestem po drugiej stronie barykady tzn ganiam:) i mowie good bye, ale tez nie znam na to odpowiedzi. sklanialbym sie do zepchniecia winy na geny.

Gość truskaweczka mała
no dobrze . Niech będzie , że to geny. Pęd do zapylenia jak największej ilości samic. Głeboka podświadomość. To was tłumaczy. Być pierwszym samcem przed innym samcem , a potem samcem kolejnej samicy. W gruncie rzeczy wybaczam mojemu samcowi , że nacieszył sie moim ciałem i poszedł sobie do innej samicy. A teraz wszystkie samce i samice idą spać. Piekni , brzydcy , mądrzy , niemądrzy. potrzebe snu mamy jednakową. To też instynkt jakby nie patrzeć. ;)

Gość rodemonic
no widze ze masz doskonala orietecje w sprawie. wiec czemu pytasz skoro znasz odpowiedz? zartuje. chyba az tak mechanicznie poza kontrola swiadomosci to to sie nie odbywa; a przynajmiej mam taka nadzieje:) co do Ciebie to chyba nie powinnas sie tym za bardzo przejmowac, nie ten to inny..jesli jestes milym dziewczeciem, gwarantuje ze nie bedziesz miec z tym problemu. pozdrawiam

Gość truskaweczka mała
wpadnij jutro rogadu. Pogadamy o naszych najgłębszych instynktach. buźka

Gość rodemonic
dobranoc.

Gość xxxxxxxxxxc
nie chce się z tobą wiązać ot co :)