Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka mała

za ładna, za zgrabna,za mądra

Polecane posty

Gość truskaweczka mała

tak mi powiedział mężczyzna z którym sypiam od roku. Dokładnie , ża mam wiele wad, spytałam jakie i uzyskałam taka odpowiedz. Nie chciał ciagnąc dalej tematu. Czy jest ktos na świecie, kto może mi to wytłumaczyć ?

Gość a u mnie tak
jesteś głupia, gruba i brzydka, tylko facet był kulturalny.

Gość truskaweczka mała
a serio?

albo facet uwaza ze masz o sobie zbyt wygorowaną opinię albo naprawdę uwaza ze jestes taka jak powiedzial i boi się ze nie utrzyma cię przy sobie dlugo (moze jest zazdrosny i dlatego uwaza to za wady)

Gość truskaweczka mała
bardzo go kiedys kochałam , on o tym wie. Wie tez , że mnie zdradził , a ja sie dowiedziałam. Moja miłośc umarła. Skomlałam z bólu. Sypiam z nim , bo gdzies głęboko nadal kocham, ale chyba nie stać mnie na ponowna próbę

Moze w ironiczny sposob powiedzial Ci, ze masz o sobie wygorowane mniemanie? Ja bym to przynajmniej tak odebrala...

Gość truskaweczka mała
jakies inne opinie?

Gość hmm a moze
faceci chyba nie lubia wiazac sie z chodzacymi "idealami" zawsze te mniej zgrabne czy mniej madre maja lepszych facetow nie wiem, tak mi sie wydaje i mojej przyjaciolce tez, nie raz o tym rozmawialysmy ;)

Gość truskaweczka mała
czy to znaczy , ze jemu na mnie zalezy?boi sie ? o co w tym chodzi? wariuję

Gość a moze jego zapytaj
a nie nas

Gość truskaweczka mała
oczywiście , że spytałam . powiedział co nastepuje: " po prostu jestes za ładna , za mądra , za zgrabna i to znaczy własnie to" Faceci...

Gość truskaweczka mała
e... no moment , ja tu wszystkim pomagam , dlaczego nikt nie pomoże mi ?

Gość truskaweczka mała
hallo?

skoro cie zdradził to powinnas miec odpowiedź na swoje pytanie...

Gość agatoneka-sk
heh ja tez tak kiedys miałam facet nie był ze mna bo sie bał ze go zdradze czy nie bede z nim długo bo jestem za ładna i jest z jakąś brzydka panienką z która jest mu bezpiecznie

Gość truskaweczka mała
to jest chamstwo! ja protestuje. Mam wady, które są zaletami , czy zalety , które są wadami? Facet którego kocham nie chce ze mna być, bo co? bo dla niego chce byc ładna, i staram sie żeby dobrze sie czuł w mojej obecności. Skrajna paranoja!

Gość nieza
Nie znam faceta, któremu by ładna, zgrabna i mądra nie odpowiadała :) Pewnie nie powiedział ci wszystkiego albo nie wszystko nsapisałaś ... A njgorsze są "wady ukryte" :P Lub ...ukrywane :D

Gość mezczyznarfr
moze jestes, ładna i zgrabna, ale BANKOWO.DAJE SE PALUCHA ODCIAC..NIE MąDRA..nikt mądry tak durnych topicow z nudow nie zakłada

Gość wdewdde
moze masz zołzowaty charakter i jestes zadufana w sobie..to najgorsze wady jaka moga byc o kobiety..

Gość Hans Kloc
odpowiedz brzmi ZA BRZYDKA, ZBYT KRZYWONOGA, ZA GłUPKOWATA..i zakłąda durne topici na forum, zamiast zajac sie czyms pozytecznym

Gość pomidorye
tak jak Ty jestes ładna, zgrabna i mąda to zycie bibliotekarza..jest jak film sensacyjny..

Gość truskaweczka mała
zakładanie topików nie jest miara ani madrości ani niemądrości. Internet daj anonimowośc taki jego wielki plus.

Gość agatkaka-sk
ale nie mówcie.. są faceci którzy wolą brzydsze kobiety które są bezpieczniejsze że tak powiem sama wiem że jak mam przystojnego faceta to inna lasi na niego bardziej lecą i sie same do niego kleją ale i tak najważniejszy jest charater bo zdradzają i brzydcy i ci ładniejsi

Gość pomidorye
najpierw wklej zdjec..zebysmy uwierzyli , zes piekna a potem napisz, chociaz jedno "mądre zdanie", ktore do tej pory nie padło

Gość pomidorye
ale treśc topicu ...jaki załozyłas..mowi sam za siebie...

Gość pomidorye
głupkowatosc...przezywanie..ze sie jest "za pieknym i za madraym i za zagrabnym na forum:..." to nic wiecej..niz chec zwrocenia na siebie i swoja osobe uwagi.. moja rada..skoro mu nie odpowiadasz..widocznie, nie kręcisz go..mimo twej urody, moze kręca go inne, sa rozne gusta..poza tym idz juz spac najlepiej bo przynudzasz jak Magda mOłEK W DZIEN DORBY TVN

Gość truskaweczka mała
a kiedy sprawdzisz juz moja urode , to może mały teścik na inteligencje ,. A jak sprawdzisz moją zgrabnośc? Palant

Gość pomidorye
OJ SPRAWDZE sprawdze, skoro sama o sobie piszesz..zes piekkna, madra i zgrabna, to licz sie z tym, ze ludzie beda chcieli zweryfikowac..twoje słowa i ocenic..czy masz racje..sama sie wystawiasz na krytyke..Kobieto..sama sie przechwalasz, jakas wspaniała i piekna..no, dobra, ale ze ci mamusia tak powiedziała, nie znaczy, ze taka jestes..Jeslibyłabys piekna, bez wahania dałąbys swoje zdjecie.na forum bez wstydu.Tak tylko chcesz..sie dowartosciowac.. załoze, sie ze niezły z ciebie brzydal, z przerostem ego..i wydumanym poczuciem co to nie ja.. Jak byc z kobieta, ktora , uwaza sie za 8 cud swiata..sam bym nie chciał byc z taka.

Gość rodemonic
na moje wyczucie to po prostu znudzilas mu sie? znalazl inny obiekt, ladniejszy, zgrabniejszy madzejszy? odpowiedz ktorej Ci udzielil to typowa meska sciema pozwalajaca wycofac sie ze zwiazku minimalizujac poczucie winy i w miare bezbolesnie..

Gość pomidorye
skoro ja palant, to ty zadufana w sobie narcyzka..moze byc? sama sie reklamujesz..sama sie chwalisz.. to ludzie powinni nas chwalic, pamietaj, a nie my sami..to żałosne jak dziewczyna jest tak niedowartosciowana, ze musi sama sobie prawic ehehehe komplementy, bo nikt inny tego nie robi hihih