Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilka18

czy to jest miłość, mimo to, że coraz czesciej mysle o innym?

Polecane posty

jestem z chlopakiem mniej wiecej od pol roku... mamy wspolne towarzystwo, chodzimy razem na imprezy, spotykamy sie 2/3 razy w tygodniu, nigdy powaznie sie nie poklocilismy, zawsze szukamy spokojnie kompromisu, on mowi ze mnie kocha, a ja... ... ja ostatnio blizej poznalam chlopaka, ktorym interesowalam sie juz jako gowniara... potrafimy rozmawiac ze soba godzinami na skype czy gg... jest przeuroczy, wysyla mi cudowne usmiechy zawsze gdy mijamy sie na ulicy, zwraca sie do mnie bardzo czule :) on wie, ze jestem z kims i nigdy niczego mi nie proponowal... ja coraz czesciej mysle o tym \"drugim\"... nie jest mi zle w zwiazku w ktorym jestem, ale tez nie jest tak jakbym tego chciala... co o tym sadzicie?

Gość zgadzam się z tym heh
ktoś tu się zauroczył , zdarza się tak czasami, widocznie mieliście jakiś słaby kontakt ze swoim facetem i pojawil się on , ten, który potrafi cię rozbawić, pogodać przy nim czujesz, że żyjesz. wybór należy do ciebie.:)

i co ja mam zroic z tym zaurczeniem... (?) nie chcialabym postepowc pochopnie, ale facet z ktorym jestem P. nie działa na mnie tak jak A. wydaje mi sie ze z moim facetem nie mam tylu tematow do rozmow i troche inaczej postrzegamy zycie w zwiazku... A. jest inny to facet zdolny to poświęcen... czuje, że uchyliłby mi nieba, gdyby tylko mógł...