Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajacamilosci

randki na sympatii

Polecane posty

Gość szukajacamilosci

czy ktos ma tam profil? co sadzice o tym portalu randkowym? mam tam konto od dluzszego czasu ale jakos zero rezultatow . mam wrazenie ze faceci tam poszukujacy dziela sie na kilka kategorii 1. szukajacy przygod 2. normalni ale majacy wysokie wymagania 3. nieudacznicy jacys. dziewczyny czy wy same zaczepiacie i pierwsze piszecie do facetow? mi jakos wiekszosc kontaktow urywa sie po 2,3 emailach. ostatnio facet sam mnie zaczepil wyslal oczko potem 2 emaile w odstepie miesiaca na pierwszy nie odpisalam bo mialam niekatywne konto. na drugi odpisalam odpisalam a on milczy. wkurza mnie juz ta cala sypmatia a na dodaek jeszcze trzeba placic za aktywacje

ja akurat jestem facetem... ale to nawet niezly portal.... ja tam poznalem mase kobiet

Gość na mnie nikt nie czeka
Ja miałam konto na randkach na tlenie i nigdy sama nie zaczepiałam facetów. A może właśnie trzeba?

Gość poznałam tam
mase facetów . w 3 dni dostałam 86 maili. Po trzecim dniu musiałam zawiesic , bo nie nadążałam odpisywać . Moj obecny jest poznanym właśnie tam. Mój poprzedni też. Uwaga na oszustów!

Ja jednego fajnego poznalam,nawet się spotkaliśmy. :) Z 2 mnie zaprosilo na wakacje,ale nie skrorzystałam hehe

Gość sam urai
86 maili w 3dni? dzięki za ostrzeżenie, nigdy tam nie wejde

widzicie - jedni chca by do nich pisac... a innych to odstrasza... ale ja nie rozumiem tych narzekajacych ze na necie nie mozna nikogo poznac.... to bzdury

Gość na mnie nikt nie czeka
A zamieszcacie swoje zdjęcia na takich portalach? Czy to prawda, że ogłoszeniem bez zdjęcia nikt się nie zaisteresuje?

Gość sam urai
wole nie być jednym z 86 :O

Miałam tam stronkę, ale tylko młodsi do mnie pisali, z jednym się spotykam. Nigdy nie pisałam pierwsza. Autorka ma rację z tym podziałem na KATEGORIE :)

Gość poznałam tam
przeciez nie na wszystkie sie odpisuje , niektórzy sa tacy oblesni , że otierałam stone i mówiłam do monitora " O Boże" Spotkałam sie z - 1 Marcin- przyszedł na randke z ładne reklamówka , 2 taki łysy nie pamietam imienia - po randce poprosił mnie zebym odwiozła go do domu , bo nie ma prawa jazdy, 3. Piotr - probował macanek na pierwszej randce- do zsypu, 4 -piotr- miał takie ego , ze az strach...był u mnie w domu , takt słonia. Stwierdził , ze mam meble" z późnego Gierka" , 5 Janek- cały czas opowiadał o swojej byłej. A potem był mój facet , który ostał sie chwile i pewnie nadal by był gdyby nie zadymał na boku , a potem mój obecny. Jest boski!

Najwięcej do mnie pisali na ilove,zresztą sporo facetow mam w znajomkach.:)

nigdy nie dawalem zdjęcia... tzn potem podczas korespondencji przesylalem oczywiscie.... ale mialem dosc ciekawie wypelnione profile... tzn najwyrazniej tak bylo, bo babki pisaly same...

Gość poznałam tam
reszcie pisze sie grzecznie "nie dziekuję". Zwykle przyjmują to i jest ok. Raz tylko dostałam od takiego zwrotnego meila napisał:" Tylko prostaczka mogła mi odmówić" . Napisałam do moderatora ze skarga . Zdjeli chama!

Gość poznałam tam
zapomniałam o Krzysztofie- co za mitoman , nasłuchałam sie , kim to on kiedys bedzie...ech

a ja tam w zdecydowanej wiekszosci dosc normalne babki spotykalem.... niektore z niecy zbyt wysokim mniemaniem o sobie, ale latwo je bylo sprowadzic na ziemie

Gość poznałam tam
z babkami nie wiem , ale poziom tam rózny , jak to na świecie... no , ale po to sie pisze te maile , żeby kogoś wyczuc ...tak jak w zwykłej rozmowie. Zwykła selekcja.Przeciez nie o to chodzi , żeby sie spotkac i mysleć jak najszybciej się uwolnic od tego towarzystwa

wiadomo, że poziom rózny... dlatego roznorakie kretynki, babki mające w opisach wklejone 12 angielskich tekstow piosenek, babki z fotkami w bieliźnie itp. splawialem na wstępie.... reszta da sie przeżyc

Gość poznałam tam
aaa... wiesz , faceci sfotografowani na tle aut tez są nieźli. Zwłaszcza , że to nie ich bryki najczęściej hahaha . Natychmiast z takimi na pohybel. no i okulary przeciwsłoneczne...aj , aj , aj

wlasnie sie zastanawiam, jakim kołkiem trzeba byc, zeby dawac fotke z samochodem...(nawet dobrym) przeciez to logiczne, ze same blachary na to polecą, bo fajna babka zaraz pomysli, ze to jakis pozer, palant i small dick ;) (nawet jesli tak nie jest naprawde)...

Gość poznałam tam
racja, ale wiesz taki facet , który w opisie mial np" nienawidze kobiet lecacych na kasę" strasznie mnie zniechecał . Myslałam sobie , ze facio schize jakąs ma chyba. Albo , ze w podtakście jest: jestem biedny , nie radze sobie w zyciu, nic nie osiagnałem, ale chce miec piekna , wykształcona , zgrabną , madra , kochająca , wierna , oddaną , lojalną , zakochana obok siebie" Bleeeee.....

to podobnie jak z kobietami.... piszą \"wygląd sie nie liczy.... bleblebleble\" a po 2 mailach stawiaja warunek, zeby wyslac co najmniej kilka zdjęc... jesli uznawalem babke za idiotke, to podroczylem sie troche, a potem wysylalem pare fotek pisząc, ze bylo milo poznac, ale dziekuje :) ale jak to zawsze powtarzam - najlepsze są te z opisem \"nikogo nie szukam, tęsknie za Tobą moj misiu, kiedy do mnie wrocisz!!\" czy cos w tym stylu... najlatwiejsze do wyrwania:D:D:D

Gość poznałam tam
taa? wiesz , ja nie czytałam stron kobiet. Na mojej stronie npisałam jasne kryteria, chociaz nie dla wszystki były jasne . Lubie wysokich , cóz tak już mam... napisałam , że tylko powyżej 175cm... no i co ? no pisza jakieś krasnalki i po co? , napisałam , nie lubie oty lych - hipo sie zgłasza....klasyka. najlepiej to chyba pierdół tam nie pisac i wszystko zagra tak jak powinno być

Gość magdocholiczka
Hej ... zarejestrowałam się na sympati w marcu ... pisało do mnie setki osób ... nie na wszystkie odpowiadałam tylko na wybrane ... i pod koniec kwietnia usunełam profil z sypmati bowiem właśnie tam znalazłam miłość swojego życia ... i nie ma chyba lepszego faceta na całym świecie ... moja przyjaciółka mówiła że ona też myślała o tym żeby założyć tam konto ale jak poznała na żywo Marcina i zobaczyła jaki on jest powiedziała o nie już tam profilu nie założe zgarnęłaś ostatnią idealną partię ... i takich facetów jak twój Marcin już nie ma złowiłaś złotą rybkę ja dodałam tylko że spełnia więcej niż tylko 3 życzenia ... naprawdę warto :) Tylko trzeba być ostrożnym na takie znajomości w internecie, mi się udało i jestem przeszczęśliwa ...