Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna hanna

CZy nie dziwi Was wzrastajaca luczba ateistow i agnostykow w naszym kraju?

Polecane posty

kurcze ja tez spisywalam matme: jak inni byli na lekcjirel. to ja sobie na ławce na korytarzu spisywalam od kogos kto byl dobry w te klocki -czyli niewiele sie to rozni od tego co robilam w szkole gdy byla religia ;)

mi to nawet nie przeszkadza ze jestem zapisana w kościele. wali mnie to. mnie dobija też wiara mojej mamy. od 3 lat nie była w kościele, az powodu za ja zrezygnowalam z religii nie wpuszcza księdza :P i niby jest wierząca. hipokryzja.

Gość Helenka złotowłosa
aniuszka a czy to prawda ze jak ktos bedzie moim swiadkiem to ja juz nie moge byc dla niego??

Gość Helenka złotowłosa
Arya i wlasnie przez takich jak Ty mamy te 90%...bo Tobie to "wali"

spokojnie:P na razie nie chcę wkurzać mamy i doprowadzać do jakieś awantury domowej. kiedyś na pewno to zrobię;P

nie wiem bo u mnie obylo sie bez swiadkow , ale chyba tak, chodzi o to by swiadek byl wpisany jako katolik, wiec by sie grupowo wypisywac musicie poszukac kogos kto poswiadczy a sam sie nie wypisze (bo np nie chce) ale czesto obywa sie bez swiadkow, wazne jest to ze z wizyta u xiedza trzeba wykazac sie pewnoscia siebie i znajomoscia swoich praw w tej dziedzinie (tzn apostazji)

15, i wiem że moi rodzice na pewno sie nie zgodza. dlatego musze jeszcze poczekac.

Gość Helenka złotowłosa
Nastepna z tych co to nie wierza a w sukni bialej do ołtarza pobiegna;) za młoda zeby miec swiadomosc takiego czynu;)

w białej sukni do ołtarza? szczerze wątpię. nie wierzę i nigdy nie wierzyłam. a do kościoła nie lubię nawet wchodzić.

helenka - przeginasz. stajesz się taka sama jak ci, którzy cię śmieszą/złoszczą czy nie wiem co tam jeszcez, czyli katolicy właśnie. a potem się dziwić, że ateiści to zło wcielone :O