Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nacioska

Orgazm chłopaka...

Polecane posty

Gość Nacioska

Nie wiedziałam w jakim dziale umieścić ten temat, więc piszę tutaj... Od niedawna współżyjemy z moim chłopakiem, staramy się jak możemy, ale mój chłopak ani razu nie doszedł ;| Bardzo się tym martwi i dołuje ;| Jak ja mogłabym mu pomóc? Są jakieś pozycje, które zwiększyłby jego doznania?

Gość *nika
hmm a to raczej dziwne...... czy twoj chlopak byl prawiczkiem? to chyba on powinien sie bardziej postarac, a ty nie powinnas sie przejmowac, skoro normalnie wspolzyjecie i to on powienien czuc czy chce np szybciej, glebiej czy plycej, a moze sie chlopak stresuje za bardzo i nie moze sie skupic?

Gość Nacioska
Cyt: hmm a to raczej dziwne...... czy twoj chlopak byl prawiczkiem? to chyba on powinien sie bardziej postarac, a ty nie powinnas sie przejmowac, skoro normalnie wspolzyjecie i to on powienien czuc czy chce np szybciej, glebiej czy plycej, a moze sie chlopak stresuje za bardzo i nie moze sie skupic? Tak, mój chłopak był prawiczkiem.. Razem przeżyliśmy swój pierwszy raz... Trochę mi głupio, bo to tak jakbym nie potrafiła go zadowolić :| ale twierdzi, że jest mu dobrze ze mną ... eh on wmawia sobie non stop, że już nigdy nie dojdzie i że "ma coś zepsute" :|

Gość a powiedz mi
czy jakis rodzaj seksu wczesniej uprawialiscie, np. oralny, albo nawzajem sie piesciliscie az do orgazmu? jesli tak to wtedy bylo wszystko z nim ok??

Gość Nacioska
Kochaliśmy się klasycznie i pieściliśmy oralnie... Mówił, że jest mu dobrze, ale nigdy nie doszedł... Jesteśmy początkujący i kochaliśmy się dopiero kilka razy...Czytałam gdzieś, że młodzi ludzie często nie mają orgazmu, ale do niego to nie dociera...

Gość a powiedz mi
a zanim doszlo do stosunku?? mial kiedys wytrysk, gdy zrobilas mu recznie lub ustami?? bo jak tak, to pewnie sie stresuje;)

Gość *nika
a moze taka propozycja: moze bys mu zaproponowala zeby sam sie soba zajmowal recznie i wtedy zobaczy jak mu sie podoba i wam bedzie latwiej. jezeli jestescie bardzo odwazni to mozecie zdecydowac sie na taka wersje ze lezycie na jednym lozku i kazde zaspokaja siebie samego, to mogloby go dodatkowo podniecic. ale na poczatku rade zeby sam nad soba troche popracowal- to tak jak z kobietami- dzieki masturbacji mozna sie przekonac co sie lubi a czego nie;) powodzenia i na pewno bedzie dobrze:)

Gość Nacioska
Do: a powiedz mi: NIe nie miał... być może to jednak ten stres...może przez to że wciąż myśli, że nie uda mu się dojść ;| Do: *nika: Dzięki za radę ;) Może się uda... mam nadzieję, że nie dzieje się z NIm nic złego :|

Gość PIERNICZEK
Warto też by było iść do lekarza ze swoim chłopakiem... wtedy będziesz pewniejsza czy coś jest nie tak.Możesz też sie spytać o to swojego ginekologa czemu nie ma orgazmu twój chłopak,napewno coś ci doradzi

Gość Nacioska
Najpierw wolałabym wypróbować jakichś metod, np. nowe pozycje itp. a jeśli nic nie będzie pomagać to będziemy musieli się wybrać do lekarza :| Najbardziej martwi mnie to, że On się tak tym dołuje i jest pesymistycznie nastawiony ;|

Gość *nika
skoro on sie tym tak stresuje, to chociaz ty spruboj zachowywac sie normalnie i nie dawaj mu tego odczuc, zrelaksuj go troche;)

Gość Nacioska
Chłopak prawie 19 a ja 17... pisałam, że jesteśmy początkujący...