Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w opanuXXX

sposoby na facetow

Polecane posty

Gość weewewew
Njalepsza jest niedostepnosc dla tego faceta, tak by czul ze musi zdobywac, ale to nie jest łatwe:( ja obecnie szaleje za moim kolega ktorego znam od 3lat i zawsze laczyly nas stosunki kolezenskie i do niczego nie doszlo, ja pierwsza zrobilam krok by go zapoznac, ja tez ciagle robilam kroki by sie zblizyc, wsumie spotkalismy sie tylko raz tak sam na sam, poznawalismy sie rozmawiajac przez telefon tzn sms i pozniej przez internet(te rozmowy, choc to dziwne zblizyly nas do siebie ze poprostu bylismy w jakims tam stopniu dla siebie bardzo wazni i szanowalismy siebie jak nikogo) on obecnie mieszka w Anglii mielismy kontakt przez gg i powiedzial ze jak przyleci to chcialby sie ze mna spotkac, spotkalismy sie jako znajomi oczywiscie, opowiadalismy sobie nasze przezycia takie smutne, on opowiadal a ja mialam lzy w oczach i w tym momencie mnie pocalowal tak czule... Spedzilismy piekne chwile czysto emocjonalne, a nie fizyczne, ale itak teraz nie czuje sie jakos pewnie. On nie mowi o uczuciach, jedyne co powiedzial to ze tez teskni. Jedno jest pewne zdobywam jego zaufanie bardzo dlugo, wsumie cale 3lata starania, nigdy nie pokazalam mu zlosci, nawet nigdy jej nie czulam, podchodze do niego z dobrocia i chyba tym go do siebie przekonuje bo jak on mowi jestem wyjatkowa. Mysle ze przedewszystkim trzeba pokazac temu jedynemu wlasnie tą wyjatkowośc, by mogl ją dostrzec. Nie poddawac sie. A kiedy wszystko buduje sie tak pieknie jak my to zaczelismy, brak zlosci i innych negatywow i potrafimy byc cierpliwi, a jesli nie potrafimy to poprostu nie doroslismy do tej wlasnie milosci. Ja 3lata sie staram, a od naszego zblizenia 4miesiace... Czy warto bylo? ... On chce wrocic do Polski. Wiec czekam dalej:) Dla mnie nikt inny nie istnieje...

Gość bezlitosna
mysle ze na kazdego faceta dziala co innego i nie znajdziemy tutaj jednego rozwiazania co bedzie dzialalo na kazdego faceta.jeden woli kobiety niedostepne drugi takie co sa latwe jeden lubi taka ktora bedzie gotowala sprzatala i to mu wystarczy a drugi chce dziewczyny do imprezowania i jak tu zrozumiec facetow??:)

Gość weewewew
nie zrozumiem,y ich;) najlepiej być sobą;) a jak nie chce to niech spada:P