Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajednao

nie ide dzisiaj spac..

Polecane posty

postanowilam ze nie ide dzisiaj spac.. nie chce mi sie w ogole.. pewnie znowu zasnelabym dopieor po 8.. eh

Gość Policz barany
i nie mysl o niczym wiecej . Zapomnij o problemach tylko skup sie na baranach a gwarantuje ze bedzie dobrze i zaraz zasniesz . Znam to z autopsji :D

Gość Policz barany
to dlaczego nie jestes zmeczona? palilas jakies ziolo ?

nie, od jakis 10 miesiecy mam bezsennosc.. nie moge spac w nocy..ale odsypiam w dzien.. na poczatku zasypialam kolo 3..4.. teraz nie zasne przed 6.. wiec postanowilam sie w ogole nie klasc.. moze dzisiaj w nocy uda mi sie szybciej zasnac ze zmeczenia

Gość Policz barany
slusznie tylko pamietaj zeby w ogole nie spac w dzien ! Jak juz Cie przypili - idz na spacer ... Moze uda Ci sie zasnac wieczorem . Trzymam za Ciebie kciuki !

Gość A ile masz lat

Gość Policz barany
bo moze jestes zakochana ? Jezeli tak to w tym przypadu naprawde sie ciezko liczy barany .... I raczej nic nie pomoze ... Ech ...

nie jestem.. to jest tak ze moge odczuwac zmeczenie.. ale tak tylko do godizny 23..24.. potem nagle nabieram energi, w ogole nie jestem znuzona.. ale nie jestem taka aktywna jak w dzien po snie.. wiele rzeczy mi sie nie chce.. poprostu siedzie przy kompie, albo ogldam tv.. i dopiero nad ranem mrużą mi sie oczy

Gość Policz barany
To idz do lozka na sile o 22:00

no jak nie zasne po poludniu to pewnie poloze sie tak kolo 23.. hehe juz nie pamietam tego uczucia jak to jest isc tak wczesnie spac.. i wstac jakos z rana

Ja z kolei zawsze obiecuje,ze pojde wczesniej spac,bo moje zdrowie poupadapowoli,głowa mnie boli itd Noi powoli mi się to udaje,chociaz wczoraj się złamalam i poszlam o 2:00,dzisiaj ide o 1:00 i tak stopnio coraz wczesniej,az do 23. ;) takajednao-a jak się potem czujesz po takiej nieprzespanej nocy?

noc jest nie przespana..ale spie w dzien.. tzn zasypiam np kolo 6.. a wstaje najczesciej o 15.. i czuje sie normalnie

Gość Krece Loka
Po pierwsze- jeśli naprawdę chcesz usnąć to zamiast oglądać TV zacznij czytać książkę. Przed snem weź gorącą kąpiel, wypij kakao albo mleko z miodem, pościel sobie wygodnie łóżko. Ja też cierpiałam długo na bezzsenność i wiem, że to złożony problem i, że nawet moje rady mogą na niewiele się zdać bo problem zazwyczaj tkwi w psychice. Moje rady mogą jednak trochę pomóc ;) A jeśli nie- zrób jak radzą ci inni- nie śpij w nocy- a jeśli uśniesz to nastaw sobie budzik np na 9 00 i staraj się wytrzymać cały dzień na nogach. Wieczorem zaśniesz jak dziecko :D PS Mnie pomogła hipnoza :P

nie szkoda mi dnia.. zdecydowanie wole noc od dnia.. uwilbiam noc, tą cisze.. spokoj.. ciemnosc.. w dzien moglabym wczesniej wstawac niz o tej 15..ale nie widze sensu nastawiania budzika.. nie mam co robic w dzien..

wiadomo, noc jest lepsza. uwielbiam noc :) tylko malo kto moze sobie pozwolic na wysypianie sie potem caly dzien. ja nawet nigdy nie potrafilam spac w dzien

no ja mam wakacje.. wprawdzie zostało mi juz kilka dni.. wiec mmoge sobie pozwolic na spanie po poludniu... ale od wrzesnia szkola...skoncz sie dobre