Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja ich nie cierpie

Nie cierpie moich sąsiadów!!!!!!

Polecane posty

W moim bloku mieszka taka rodzina rudzielców, naprawdę są wredni! Jak ktoś stanie na wjeździe w podwórko, rudy facet przebija im opony! a rude potworki latają po całej ulicy i sieją zniszczenie. małe chamy wredne. W dodatku ruda baba jest największą plotkarą na osiedlu i rozsiewa mnóswo obraźliwych i wyssanych z palca plotek o kimś, ostatnio uwzieła się na mnie!!!!! Ostatnio jedna sąsiadka zasadziła jakis czas temu takie fajne kwiatki koło bloku. No i te kwiatki zakończyły swój nędzny żywot, bo ruda baba podlewała je wrzątkiem !!! Wow. A jak ruda baba wyprowadzała psa(mają takiego dużego, nie wiem jaka to rasa), to przechodząc obok takiej mojej kolezanki, która boi się psów powiedziała "bierz go!". Urocze, nie? No i ostatnio: spotkałam rudą babe w kolejce na poczcie. Mówie jej "Dzień dobry", ona mi odpowiedziała "Nie dla ciebe". Pytam się "Czemu?" a ona "Bo twój gach do ciebie przyjechał", ja już lekko zdenerwowana odparłam "Nie gach, tylko mój chłopak!", a ona "Jak zwał tak zwał, ale i tak wygląda jak alfons z Ukrainy, gdzie jego ku..?" wtedy jej powiedziałam - "Nie przyszłam tu, aby ktoś obrażał mojego najdroższego!", na to ona -"Tak?? A gdzie chodzisz zwykle? hahahahaha!" Jak ja ich nienawidze to się w głowie nie mieści!!! Jak sobie z nimi poradzić? Jak dac im taka nauczke, zeby popamiętali?!W ogóle co im zrobić żeby choc przestali być tacy jacy są!!!

Jak w ogóle można być tak paskudnym jak oni? Ja ich nie rozumiem!!!

Gość zazdwon na straz miejską

ta, co mam niby powiedzieć straży miejskiej?

ktoś tam powiedział abyś z tymi ludźmi nie rozmawiała i dobrze powiedział! ja kiedyś mieszkałam w takiej miejscowości ok 500 ludzi i trafiłam na sąsiadów debili. nikt a tej całej miejscowości z nimi się nie zadawał! ich dzieci nie wychodziły z domu nawet latem a ta miejscowość leży koło morza. olej tych frajerów.

"w ogole nie wdawaj sie z nia w dyskusje i nawet dzien dobry nie mow" Tak, tyle ze jak ja zmusić by przestałą rozsiewać te plotki o mnie? Bo sporo osób w nie wierzy. Haris, ty też taka jesteś? "olej tych frajerów" Ich jest trudno olać. Trudno olać kogoś kto rozsiewa o mnie głupie plotki, kogoś kto przebija opony, lub olac wredne rude bachory siejące terror. :-o

Gość wyjasnienie
Haris jest po prostu ruda :) natomiast prosiłbym o to by nie łączyć cech zewnętrznych takich jak kolor włosów z zachowaniem oni są pozbawieni elementarnej kultury, po prostu :(

"Ja sie tym nigdy nie przejmowałam. jeśli ktoś swoje życie ma aż tak nudne to niech sie zajmuje moim" Ale zaczełabyś się przejmować gdyby urocza ruda baba zaczełaby podlewać wrzątkiem zasadzone przez Ciebie kwiatki :P Z nimi nidy nie wiadomo, co im strzeli do głowy. "nie, nie jestem" To co gadasz, że ty jestes tą sąsiadką? :P "natomiast prosiłbym o to by nie łączyć cech zewnętrznych takich jak kolor włosów z zachowaniem" No ale jak wyjasnić, ze najwredniejsi ludzie jakich znam sa rudzi?

Gość frk-099
"natomiast prosiłbym o to by nie łączyć cech zewnętrznych takich jak kolor włosów z zachowaniem" No ale jak wyjasnić, ze najwredniejsi ludzie jakich znam sa rudzi? wyjaśnienie a/ przypadek - statystyczna prawidłowość, Ty akurat tak trafiłaś b/ jesteś uprzedzona i przeczulona, wyolbrzymiasz negatywne cechy osób rudowłosych c/ sama napisałaś "jakich znam", Twoja perspektywa to za mało aby wyciągać tak uogólnione wnioski, nawet jeśli Ty tak trafiasz (patrz a) to jeszcze nic to nie znaczy bo (patrz b) nie jesteś z natury rzeczy obiektywna, co sama dowodzisz, stawiając tak absurdalną tezę

Gość fajni sasiedzi
:)

Gość zadzwoń do
reporterów Uwagi :P

Dobra, już dobra, to nie wina ich koloru włosów :P Tylko jak sie ich pozbyć....... Keidy wreszcie oni przestaną!!!!!

Gość stłucz ja na kwasne jabłko

Gość Boszz
co wy macie do cholery z tymi rudymi włosami ?!! Co za ciemnogród! Z taki podejściem to sie nie dziwie że twoja sąsiadka jest wredna. Na jej miejscu też bym była wredna gdyby ciągle mi ktoś wytykał kolor włosów. Ja osobiście zetnęłam się z mnóstwem fałszywych i wrednych ludzi którzy mi nieźle krwi napsuli a jakoś nie mieli rudych włosów. Żaden rudy mi nigdy w niczym nie zawinił. Jak to wytłumaczysz ? Jak ja nie znosze ludzi którzy tak głupio piszą. Ciemnogród jak nic.

To co, mam mówić, że ta rodzinka nie jest wredna, co??? I gdyby im przeszkadzał tak ich kolro włosów bo wszyscy by ich wytywali, to by sie przefarbowali!! Nei usprawiedliwiaj ich!!!

Gość 380/45
Traktuj ich jak powietrze,ja tak robie i mam spokój... :classic_cool:

Ale ja rudy facet akurat przebijał by Ci opony to nie mógłbyś traktowac ich obojętnie.

Ta, mam coś do konkretnych osób mających rude włosy, opisałam w pieprwszym poście o co mi chodzi!!!!!

idz ty sie lecz kobieto masz obsesję na ich punkcie tak opisałaś ich ze kojarzą mi sie z rodziną Adamsów...a pewnie tak nie jest .

Gość pan_boleslaw
nie mozna ludziom bezkarnie przebijac opon w samochodzie!!!! przeciez jak ktos przebije opone to mozesz nawet straz miejska wezwac czy chyba nawet policje, jezszce musisz udowodnic, ze to ten twoj rudy sasiad zrobi, czyli jakby go zlapac na goracym uczynku. przeciez to jest karalne, do sadu z rudym przebijaczem opon!!!! (sama kiedys padlam ofiara czlowieka ktory przebil mi wszystkie 4 kola i policje wezwalam, ale umorzyli sprawe bo nie bylo wiadomo kto to zrobil. Ty masz wieksze szanse bo skoro to rudy przebija to do kryminalu z nim!!!!

Gość ...........oj............
równie dobrze oni mogą mówic ze mają sąsiadkę taką przemądrzałą paniusię co to się o wszystko obraża(patrz: incydent na poczcie-po jaką cholere wdawałas się z nia w rozmowę jak jej nie lubisz? ja nie gadam z ludźmi których nie lubię)i która ma wielką/wychudzoną dupę (tu możesz wpisać swoją negatywna cechę w wyglądzie charakterystyczną tylko dla ciebie)