jestem deska przegralam zyce 0 Napisano Sierpień 28, 2007 bo ja unikam spojrzen ludzkich..jestem niesmiala.. jak wy sobie radzicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do komiczne Napisano Sierpień 28, 2007 nie patrze bo i po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Ja patrzę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Sierpień 28, 2007 nie idę gdzi mem iść i na 99,9% ludnosci nie zwracam uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrze.... Napisano Sierpień 28, 2007 ...ale sie nie wpatruje bo potemjestem urzekana:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jeny 0 Napisano Sierpień 28, 2007 ogolnie tez jestem niesmiala, ale idac ulica najczesciej patrze ludziom w oczy (nie wszystkim oczywicie), czasem sie nawet lekko usmiechne do kogos sympatycznego. spotkalam sie z tym zachowaniem u innych osob (rowniez kobiet) i jest to bardzo mile :) a jak sie wstydzisz patrzec ludziom w oczy to pomysl, ze to ty masz przewage, ze to ta druga osoba moze czuc sie skrepowana a nie ty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bagnooo Napisano Sierpień 28, 2007 tzn urzekasz innych czy inni ciebie?mozes ladna jest?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Sierpień 28, 2007 patrze w oczy o ile nie mają zeza, oczywiście bo wtedy to nie wiem gdzie patrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie zawsze wkurza Napisano Sierpień 28, 2007 że tyle ludzi chodzi po mieście i zawsze muszę wszystkich wymijać. Nie mam czasu żeby się im przyglądać, a prawdę mówiąc to oni nic mnie nie obchodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milka999 0 Napisano Sierpień 28, 2007 czasem jadać samochodem zaczepiam sie z kimś wzrokiem...fajne uczucie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juhyk Napisano Sierpień 28, 2007 nie patrzę, bo do szczęścia to oni mi nie potrzebni :) liczą się tylko ludzie, których znam i kocham :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosemarys Baby 0 Napisano Sierpień 28, 2007 wkurza mnie jak ktoś lezie środkiem chodnika zamiast trzymac się swojej strony i jeszzce pacnie Cię z całej siły ramieniem albo jak nagle się zatrzyma i stoi z niewiadomych powodów albo jak lezie powoli jakby Luwr zwiedzał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefan88 Napisano Sierpień 28, 2007 Oczywiście, że patrze na dziewczyny na ulicy, próbuje doprowadzić do sytuacji wzrokowej. Może się sobie spodobamy? I się zapoznamy na ulicy? Chciałbym mieć dziewczynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Sierpień 28, 2007 ja nie patrze w calu poznania po prostu nie chodzę z nosem wbitym w ziemię, tak jakoś mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paris filton ty to chyba...... Napisano Sierpień 28, 2007 ..jakies zarozumialec jestes?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Sierpień 28, 2007 tak, zadzieram niesamowicie nosa do góry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach