Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiały25

Jeśli przypadkowo napotkany mężyzna poda się wam

Polecane posty

Gość 30-stka15
Komiczne Nie gadaj , ale Ty tez dałes się wciagnąc w tę wymianę epitetów.Twierdzisz, że to Cie bawi? Może troche tak, ale b. się starasz reagować na każdą uwagę. Gdybys rzeczywiście traktował to na luzie, chyba bys się tak nie napinał. No chyba, że lubisz prowokowac i mocno innych denerwować.

Gość woorlf
komiczne - a czy ja napisalem, ze nie interesuje sie kobietami i seksem? Justynaaaa - ja siebie obrazam? co ty mi chcesz wmowic? Sama mnie obrazilas :o i to ty zaczelas prowokacje, na ktora ja sie dalem nabrac. :o I zdecyduj sie, czy jestes czy nie jestes Justyna. A moze masz ze soba jakies problemy?

Gość woorlf
ciebie to ja bym palcem nie dotknal. A miernota to ty jestes cipo

Nie napisałeś wprost, ale tutaj odczytuje Twoj krzyk rozpaczy, ktory mial wlasnie takie przesłanie :P:P \"I nie slinie sie do kobiet, pewnie ty tak, ale ja nie jestem jakims napalonym samcem.\"

Gość woorlf
No tak, bo nie patrze na kobiety, pod katem ciala i checi uprawiania z nia seksu, to znaczy, ze cos ze mna nie tak :o

Gość 30-stka15
woorlf Do swojej ostatniej wypowiedzi powinieneś dodać słowko" tylko", bo w takiej formie brzmi ono dośc niepokojąco.

dokładnie tak - zauwazylem ze parzysz na nie jak na obiekty do bicia :P zreszta powyzej napisales, ze nie dotknałbys Justyny palcem.. czyli nie lubisz delikatnych dotknięć... wolisz pięścią? :P

Gość woorlf
30-stka15 - fakt ;) komiczne - cos ty sie tego bicia uczepil?

Gość a ja tam
umówiłabym się z woorlf:-)

nie uczepiłem się, tylko Ty jakąś agresją tutaj epatujesz.... najpierw nawrzucałeś mnie, potem Justynie.... A potem chciales wykazac swa oryginalnosc poprzez bicie kobiet na ulicy ale to jest sposob - zobacz juz jedna by sie z Tobą umowila - kobiety lubią brutali :P

Gość woorlf
pewnie Justyna to taki typ blond solarki z tipsami. Innego wytlumaczenia nie widze. Pierwszy raz spotkalem sie chamstem na taka skale.

Gość woorlf
agresja? Bo niepotrzebnie dalem sie wciagnac w wasza prowokacje. Ja nawrzucalem Justynie? Szczyt chamstwa. Ona wyzwala mnie od najorszych. A z biciem to byl przyklad :o Pisalem, zebys sie tego nie czepial :o A to, ze kobiety lubia brutali to ja wiem, ale ja sie do brutali nie zaliczam

Gość a ja tam
Justyna gdybym miała coś do ciebie to bym cię zaczepiła,ta propozycja nie do ciebie więc..twoje zdanie zachowaj dla siebie.

Gość woorlf
Justyna to wyjatkowo perfidny typ. Nawet, jesli to glupia prowokacja z jej strony, nie ma prawa obrazac innego czlowieka. Tak, wiem, ze ja ja tez obrazilem, ale to bylo w odwecie. Nie wiem, za co ona sie msci? Dawno faceta nie miala? Czy moze ma jakies problemy w pracy i akurat na mnie musi wyladowac stres? No sam nie wiem. Obym takiej osoby nie spotkal w swoim zyciu.

\"Pierwszy raz spotkalem sie chamstem na taka skale.\" ojej ojej, delikatesik jak widze :P.... straszne po prostu...:P:P wiele Cie jeszcze czeka niespodzianek w życiu....

a moze to Ty tak działasz na kobiety? zreszta - co zlego widzisz w solarium? i blond włosach? znów pogarda dla jakiejs grupy kobiet?

Gość woorlf
kurwa mac, czy ty musisz wszystkie moje wypowiedzi traktowac ze 100% powaga? Najpierw o biciu, teraz o tym :o

Gość woorlf
Domysl sie troche :o solarium i blond wlosy to nic zlego, ale domysl sie konkretnie, o jaki typ mi chodzi :o

Śmiesznie sie wkurzasz... i tak strasznie łatwo dajesz wciągac w jałowe dyskusje... oczywiscie, że wiem za kazdym razem co masz na mysli... ale Ciebie tak łatwo zmusic do tlumaczenia sie z kazdego słowa, że nie molgem sie powstrzymnac... no i bardzo łatwo sie obrażasz... Ale starczy - nabierz troche dystansu do siebie, nie bierz życia tak serio... oraz nie bądź taki spięty - kobiety to wyczuwają... mozesz wziąć to sobie do serca lub nie, Twoja sprawa...

Gość woorlf
oj, dzieki ci o wielki za te rady

Gość woorlf
i wcale sie nie obrazam, po czym to poznales? i co z tego, ze jestem spiety? Nie podoba sie do kobiecie? To niech spada na drzewo i niech znajdzie sobie luzaka, jak to jest dla niej najwazniejsze

Gość woorlf
najwazniejsze, to nie trafic na osobe pokroju Justyny i bedzie dobrze. A ona az obrzydzila mi to imie, a znalem jedna fajna dziewczyne o tym imieniu. Ale ta tutaj obrzygala mi te wspomnienia.

Gość do komicznego
Jesteś wprost nieprawdopodobnie agresywny. Za dużo sterydów na silowni? Innych na tym topiku rozumiem - zaatakowany musi się bronić, więc jak innym nerwy puszczają to można to zrozumieć (choć tez nie do końca wybaczyć - tak być nie powinno). Ty atakujesz - bezpardonowo, kobiety również, wyzywając je od idiotek. Dla mnie to jest równoznaczne z uderzeniem kobiety pięścią w twarz - tyle tylko,że werbalnym. Zarzucasz innym agresję - zajrzyj najpierw do swojego ogródka...

\"Za dużo sterydów na silowni?\" za duzo TVNu oglądasz niestety... radzę isc na siłownie i poszukac tam jakichs sterydów... a co do reszty to bo wyzywal kobiety, to tutaj kolega a nie ja :D

\"Innych na tym topiku rozumiem - zaatakowany musi się bronić\"... gdybyś przeczytała ten temat to wiedzialabys, że drugą stroną sporu był tylko kolega na \"w\"... :D

Gość do komicznego
Przeczytałam cały, jestem tu od początku. A propos sterydów - na mojej osiedlowej są - i to pod dostatkiem. Mój małoletni sąsiad zajmuje się ich rozprowadzaniem. TVN - u nie ogladam - nie mam.

nie chodzę do zadnych osiedlowych siłowni... ale faktycznie masz racje, w takich piwnicznych salkach treningowych, karki koksują ile wlezie...