Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowidzialam sie

moj facet uprawial seks z dziwkami

Polecane posty

\"przynajmniej taki sie szanuje a nie idzie do lozka z pierwszą lepszą\" raczej jest takim palantem, że okazji nie miał do tej pory.. a gadki o szanowaniu sie to dorabianie iderologii do swojej nieudolności

Gość .tiku tiku
..a co moze lepiej z prawiczkiem co za 3 lata zechce zasmakowac z innego drzewa ...puknij ty sie w leb

Gość kotka zlotooka
oli no cos ty! z przypadkowa panna w afekcie? to straszna chemia musiala byc... prawie jak milosc /prawie - jak wiadomo - robi wielka roznice/. ok, topic to prowokacja, wiec juz sie nie wypowiadam

Gość .tiku tiku
widze ze kolezanka cnotka niewydymka............... szacunek z przyjemnoscie pomylila blllle:o

Gość pieprzycie wszyscy nonsensy
"przynajmniej taki sie szanuje a nie idzie do lozka z pierwszą lepszą" - "raczej jest takim palantem, że okazji nie miał do tej pory.. a gadki o szanowaniu sie to dorabianie iderologii do swojej nieudolności" godzina z prostytutką to 80 zł , seks oralny 50 zł , faktycznie trzeba być palantem żeby nie skorzystać

Gość .tiku tiku
daję dupy na dworcu Głównym w Wa-wie za ćwiartke wódki :classic_cool:

Gość .tiku tiku
Ostatnio ostro wydymał mnie Pan po 80 stce, ale była jazda :)

Gość .tiku tiku
..........co prawda to prawda facet troche fajtulapa zeby ze sex placic ...no ale kazdy popelnia bledy .....ktore sa do wybaczenia badz co badz ale jestesmy tylko ludzmi ktozy ucza sie na bledach

\"godzina z prostytutką to 80 zł , seks oralny 50 zł , faktycznie trzeba być palantem żeby nie skorzystać\" 80% facetów będzie sie bało isc na dziwki... do tego tez trzeba miec jaja

Gość .tiku tiku
idiotow nie malo dodam na tym forum .....

Gość .tiku tiku
jestem jednym z nich.

Gość .tiku tiku
komiczne mierzy wszystkich facetów swoja miarą. gratulacje 🖐️

Gość .tiku tiku
teraz mozecie mi pojechac .............

komiczne nie mierzy, bo nie jest geodetą ani mierniczym, tylko wie jak jest w życiu... ja nigdy nie byłem na dziwkach... po pierwsze nie mam najmniejszych problemow z podrywaniem kobiet, po drugie akurat czysty sex bez odrobiny emocji mnie nie interesuje

Gość .tiku tiku
potrzywajcie sie dzieci bez fantazji:o

Gość teraz zona
Z chodzeniem na dziwki jest jak z chodzeniem do lekarza - czasami nie ma wyjścia. Ale nie chciałabym mieć faceta, który często to praktykował. Niestety, moim zdaniem facet dziwkarz jest strasznie leniwy i egoistyczny, więc nie ma co marzyć o super seksie z takim. Dobrze, jesli to błędy młodości, bo jesli nie - to radzę uciekać i szukać dalej.

Gość agnes n.y.c
Chodzenie na dziwki jest srednim powodem do dumy ale bez przesady powinnas zapomniec o przeszlosci i raczej skoncentrowac sie na terazniejszosci!!!

Gość agnes n.y.c
Btw jesli sam Ci powiedzial o swoich ze tak powiem niechlunych postepkach to wielki plus