Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to kurde jest

no wlasnie - jak to kurde jest???

Polecane posty

Gość jak to kurde jest

W jednym topiku laska się skarży, że jej facet kiedyś w młodości chodził na dziwki - to jej odpowiadają, zeby sie nie martwiła bo to przeszłość. A w drugim koleś ubolewa, że jego żona była kiedyś dziwką - i to juz jest zajebisty problem. Czyli co??? Facet się może kurwić za młodu a babka nie????

Gość oczywiście Roman
To facet zdobywa kobietę,a nie na odwrót:o

Gość jak to kurde jest
ale co ma iscie do burdelu wspolnego ze zdobywaniem???????????

Gość oczywiście Roman
Faceci rzadko za młodu chodzą do burdelu.Jak im "dają",to "biorą".Proste🖐️

Gość jak to kurde jest
Roman nadal nie rozumiem jak to sie ma do pytania ktore zadaje tu :-)

Ja bym nie chciała kogoś, kto był chociażby raz w burdelu. Dla mnie ktoś, kto się pieprzy z kim popadnie= odstrzał:classic_cool: Facet, który spał jednorazowo z chociażby jedną laską, nie ma szans na taką deskę jak ja:classic_cool: Oczywiście wiem, że będą przez to ubolewać tysiące czy wręcz milyjony, ale cóż- takie życie:P

Gość jestem za edukacja seksulana
bo tutaj jest glupie myslenie jak babka lubi seks bez zobowiazan - to puszczalska ale jak fascet lubi seks bez zobowiazan- to juz buchaj taki ,ze ho ho a tu trzeba byc konsekwentnym, jezeli babka puszczalska to i facet ku..rwiarz

I tzw. \"przeszłość\" zawsze się liczy, bo tylko na podstawie czyjegoś postępowania możemy mieć jakiekolwiek przesłanki do oceniania tego, czy ta osoba się dla nas nadaje:) Bo gadać, to każdy może dużo. A to, co robią ludzie i co mówią, rozmija się zazwyczaj w każdym punkcie:O Bo u nas panuje zajebista hipokryzja. 99% ludzi boi się powiedzieć, ze ma w dupie kościół, chociaż chodzi tam może ze 30%, a przykazań przestrzega tak ok. 5% Polaków. No ale jak to tak? Nie wypada...:P

Gość jak to kurde jest
i tak właśnie powiedziałam mojemu facetowi - że jest dziwką tyle że męską to sie bardzo chłopczyna zdziwił i zbulwersował

Słusznie:classic_cool: Jakby ktoś wypowiadał takie opinie o kobietach, a sam by pędził przez życie za kutasem, tez bym tak o nim sądziła. Plus jeszcze to, że jest żałosnym dupkiem. Ale to normalne- bo większość ludzi zawsze najpierw wymaga od innych a dopiero potem od siebie:O