Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze maruszę

Jak nazwać dziecko, kiedy każde imię z czymś się kojarzy. Wy też tak macie?

Polecane posty

Gość wiem ze maruszę

Magdalena odbiła mi chłopaka Sandra jest gruba Ewa, Kasia- też grubaski Hania, Zofia, Maria- stare babcie Kiedyś podobało mi się Karolina, ale jedna o mało mnie do depresji nie doprowadziło Z męskich wybrałam Oliviera, ale kojarzy mi się z tym potwornym Janiakiem. Natan odpada, bo w amerykańskich filmach, co drugi aktor ma tak na imię. Piotr, Artur, Paweł, Jarek, Tomek, Michał- źle mi się kojarzą, bo w podstawówce byłam przez nich wyśmiewana. Podoba mi się imię Martyna, bo znam piękną dziewczynkę o tym imieniu, ale znowu kojarzy mi się z Wojciechowską- babochłopem Chciałam Marcina, ale jeden jest ok- super przystojny, a drugi podglądał mnie w toalecie. Bartkowi i Łukaszowi śmierdziało z gęby Anna- straszna latawica z podstawówki. Nosiła krótkie spódniczki i co tydzień miała innego chłopaka. Teraz wyrosła na piękną dziewczynę, ma męża, ale we mnie wciąż tkwi niechęć do tego imienia Agnieszka- moja była przyjaciółka Oliwia- mała brzydka sąsiadka Paulina- ta, która wyzywała mnie od k.... i Julia też odpada, bo ona tak nazwała swoją córkę Wiktoria- dobrze mi się kojarzy, ale moja przyjaciółka tak nazwała córkę Zuzanna- córka mojego byłego szefa. Strasznie wścibskie i złośliwe dziewczę Weronika- niski kurdupel z małymi oczkami Karol- nierozgrarnięty Mateusz- 2 metrowy drągal Mogłabym tak wymieniać do rana. Nie bierzcie tego do siebie, bo nie chciałam nikogo urazić, ale miałam w szkole tylu wrogów, tylu sąsiadów, których nie lubiłam, że teraz jest mi trudno wybrać imię dla dziecka

Gość trele morele i suszone śliwki
aneta

Gość wiem ze marudzę
Julka to córka mojego największego wroga, a Norbert kojarzy mi się z tym gościem na wózku z MjM.:(

Gość wiem ze marudzę
Imię mojego męża odpada, bo ma na imię Kuba- co drugi chłopiec u nas w bloku. Moje imię też odpada- Marta i też źle mi się kojarzy

Gość niech zgadne
jezu!! nazwij dziecko Kurtyzana!! Chociaz nie bo tez powinno sie z czyms kojarzyc. co za ludzie.

Gość niech zgadne
ludzie sa porypani, do ciebie sie toi tyczy autorko topoku.

Gość niech zgadne
hakuna ja zajarzyłam o co Ci chodzi :P:D

Gość madona
A istnieje ktos, kto kojarzy Ci sie dobrze? Czy az tak nienawidzisz wszystkich i wszystkiego wokol? Zmien nastawienie, zrzeda z Ciebie.

Gość jestem za edukacja seksulana
nerwica natrectw?? tylko nie dawaj dziecku swojego imienia bo juz mi sie zle kojarzy

Nie , my tak nie mamy. napij się wody, głeboko oddychaj przeponą, powinno Ci minąć. :P

Gość CZARUS ALBO CZARKA
NOOOOOOO........

Gość wiem ze marudzę
Was się o coś zapytać:(

Skoro masz problem z wybraniem imienia, to może nie powinnaś mieć dzieci:o

Gość Poszukująca.....
to może olga, agata, milena, dominika....czy tez nie

Gość wiem ze marudzę
Ale ja już jestem w ciąży. W 8 miesiącu. To nie chodzi o to, że wszystkie imiona mi się źle kojarzą. Np. mam siostrę Joannę i to imię powinno mi się dobrze kojarzyć, ale ciągle mam przed oczyma grubą Aśkę z baru w Sopocie.

Gość Tak jak ja mam
Adrianna w skrócie Adria Ada albo po prostu ada

Gość upppp
Nataszka, Marysia, alicja, Tola, Antosia, Michasia Alan, Tobiasz, Filip, Cyprian, Kamil, Aluś

Gość jarek górą
Arkadiusz - to najfajniejszy facet jakiego znam Urszula - bardzo fajna babeczka

Gość zośka27
moja jest ADRIANA przez jedno "n" Ada

Gość wiem ze marudzę
O nie, już mi lepiej nie podawajcie tych imion. Arek- jeździ karetką i chleje po pracy Urszula- moja babka od w-f. Potwór jakich mało Adrianna- Biedrzyńska do kompletu.:(

Gość jarek górą
no a Przemysław?? albo Karol, albo Filip, albo Marek??

Gość jarek górą
albo Małgosia albo Kinga albo Gabryś lub Gabrysia albo Irena albo Michał albo Roksana albo Iza ewentualnie Izabela albo Ewa albo Waldek albo Beata albo Grażynka albo Bożenka albo Józek albo Maksio albo Jarek Martynka to moja chrześnica i jest fantastyczna są jeszcze Patrycje, Patryki, Mieszki , Jagienki i Danusie :D

Śmieszna jesteś. To czy jakas tam Kaśka była gruba ma wpłynąć na imie dla Twojego dziecka?? Przecież na otyłość nie ma wpływu imię!! Rozumiem, że gdy kogos się nie lubiało to się nie da tak własnemu potomstwu na imie, ja w zyciu nie mogłabym dać córce Madga bo chyba by mnie szlag trafił.

a może Grześ?? a może Kacper, Robert albo Majka ( jeju, znałam naprawdę świetną Majkę), albo Kamila??

Gość Agatka Olimpia
Amelia, Anastazja, Maja..