Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

A teraz powiem wam coś na prawde - w przedterminnowych wyborach wybiore PiS

Polecane posty

Gość Prawie_D
ja tez :) nawet babcie zabieramy, zawsze to jeden glos wiecej ;)

Gość ja też tak samo

Gość ja też zagłosuję na PIS...
ale się nie ujawniam bo bym został zaszczuty, jeszcze mi życie miłe:D :classic_cool:

Gość Ziobro jest the best

Gość pis to banda
przygłupków jak chcecie miec taki biedny kraj to prosze bardzo głosujcie na pic a oni wszystko dla siebie zgarną a normalnym obywatelom nic:O sie na was wypną

Ja też powiem prawdę: masz prawo do własnej głupoty i nikt ci go nie odbierze ;) PS. Głosuję tylko na Rację Polskiej Lewicy.

Gość do pis to banda
Chyba masz z 18 lat albo krótka pamięć:P i nie pamiętasz ostatnich 20 lat:P jak byłem młody i głupi też wierzyłem w różnych towarzyszy z SLD i UW :classic_cool: PIS jaki jest to jest, ale inni są jeszcze gorsi...:P:P:P

Gość jasne Miller to dopiero
był hojny i zacny człowiek

Gość jasne Miller to dopiero
moderatorze pisałem słowo hojny przez samo h to taki kóry daje wszystkim duzo

O mój boshe......:o w tym kraju juz nie będzie nigdy normalnie, jak jeszcze wśród młodych ludzi są są zwolennicy Pisiorów 😭 a myśłałam że to tylko szwadrony rydzyka :o

Gość Kasiu P
rozczarowałas mnie dziś do bólu

\"Głosuję tylko na Rację Polskiej Lewicy\" Co oznacza, że jesteś pierdolonym lewakiem czyli czymś gorszym od najbardziej śmierdzącego gówna :classic_cool: Ach, jak ja lubie czasem wyrazić swoje emocje ;) P.S. Nie lubie już PiSu, po tym jak wywalili Giertycha.

Gość ktoś kto pisze..
"O mój boshe" ma nie więcej niż 18 lat:P:P:P I z racji wieku łatwiej taką osobę jest manipulować:D Jak media dają przekaz ze PIS jest obrzydliwy a PO i SLD są super, to takie osoby w to wierzą bezgranicznie:P

Ponieważ poza emocjami nie posiadasz rozumu więc ci wybaczam. PS Tak, jestem lewakiem, wrogiem PIS, PO, LSD/LID, LPR, UPR ,PSL i Samoobory. I jestem z tego dumny.

Gość bez ideii politycznej
kasiu nie dość że reparezntujesz wielkie zero wsłasną wirtualną osoba to jescze się wcinasz w poważne tematy przeciez ty dziecko tylko laski pod stołem potrafisz robić a z twoich wypowiedzi wynika że tylko do takich zaiteresowań sie ograniczasz

Gość wszechpolko.....
tylko ze Giertych sam sobie zaszkodził. Powyrzucał starych, i na siłę umieszczał na stanowiskach w partii ludzi z młodzieży wszechpolskiej. Bez większego doświadczenia i popularnosci w terenie:O Sam to zrobił że LPR jest już skończony.

Gość ja i moja rodzina glosujemy
tez NA PIS !!!!! razem 5 glosow !!!! :D

Kasiu dziecko boże co ja potrafie w sypialni niech pozostanie tajemnicą moją i mojej żony , kultura mi nakazuje trzymać strefe sexu w kuluarach i nie muszę "wybebeszać" swoich erotycznych doznań na forum żeby się dowartościować

wieczorami przed snem słuchamy z zoną Radia Maria :classic_cool: to jest lepsze niz najlepszy sex :) Naszym przewodnikiem jest Ojciec Dyrektor

dobry podszyw ale elokwencji ci braknie

Nie porównujcie PO do SLD. Tusk wyraźnie powiedział, że w żadną koalicję z SLD nie wejdzie. Leonoro, a głosuj Ty sobie na kogo chcesz. Kto Ci broni? Twój głos jest nawet wskazany, bo PiSiakom z dnia na dzień spada popularność.

Gość Głosuje na PiS
Kiedy PiS rozliczy afery z udziałem Kwaśniewskiego i SLD? Wymienię chociażby niektóre: afera FOZZ, afera Rywina, afera alkoholowa, afera lekowa, afera laboratorium frakcjonowania osocza, afera bydgoska, afera łódzka Pęczaka, afera tzw. pożyczki moskiewskiej, afera Stella Maris z SLD w tle, afera starachowicka, afera PZU, zabójstwo generała Papały, zabójstwo ministra sportu Jacka Dębskiego, afera PKN Orlen, afera opolska Jakubowskiej, afera warszawska, afera Stokłosy i ministerstwa finansów, afera autostradowa, afera paliwowa, afera kasyn gry Jaskierni (tzw. leworękich bandytów), afera prywatyzacyjna polskich hut, całkowity upadek służby zdrowia po tzw. reformach SLD, szpiegostwo, handel bronią i paliwami we WSI, afera Subotica w TVN, afera ze szpiegowaniem mediów przez WSI, afera łapówkarska Ostrowskiej, afera przetargowa Zemke na Kołowy Transporter Opancerzony ROSOMAK, afera szwajcarskich kont Kwaśniewskiego i ułaskawiania zdrajców i morderców itp. i itd. Mam wymieniać dalej? To jest właśnie prawdziwe oblicze Sojuszu Lewicy Demokratycznej i czy przypadkiem nie PO i PSL, które teraz bronią przekrętów III RP? Naród pamięta! Pytam Was: Czy to nie jest wystarczający powód aby tych szubrawców zdelegalizować i wsadzić za kratki ? Głosuje na PiS!!!! :classic_cool:

Gość ale siedząca tu dzieciarnia
nie odróżnia Jakubowskiej od Ostrowskiej nie pamięta obrad PZPR w tle z Millerem, Kawśniewskim, Szmajdzińskim więc nie oczekuj mądrych wypowiedzi

Im dłużej żyję w tym kraju, tym bardziej widzę, że nawet "pierdolony lewak" zaczyna nabierać pozytywnego znaczenia:) Co szczerze mówiąc bardzo mnie rozczarowuje... Prawie cała moja rodzina walczyła w Powstaniu Warszawskim, wielu jej członków było w AK, niektórzy przez to mieli potem prawdziwe problemy, które przypłacili zdrowiem i życiem. Szkoda t6ylko, ze Jarek wysługuje się takimi ludźmi w celu uprawiania swojej nowomowy partyjnej:( I że pomyliło mu się bycie urzędnikiem państwowym z byciem włoskim Duce w ubiegłym wieku🖐️