Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna niktt

jego była moją torturą

Polecane posty

Gość pannna niktt

jestem z nim prawie 4 miesiące i ciagle przesladuje mnie cień jego byłej. był z nia 4 lata,byli zareczeni,mieli wspólne pasje. jakis czas temu znalazłam u niego ich zdjęcia. na kompie tez. jej w bieliźnie. mimo tego ze starsza ode mnie (ma 25 lat, ja 21) jest piękna,opalona, szczupła, piękne ciało:( ja niesttty jestem pulchniejsza i mam po tych zdjeciach spore kompleksy:( miała piekne ciemne włosy, ja mam pudla na główie ci mi sie ciagle puszy. Znalazłam zdjęcia w bieliźnie w seksownych pozach:O dlaczego ich nie wyrzuci?/ zrobie mu awanture jak przyjdzie. znalazłam tez jej bielizne u niego w szafie. wstyd przzynzac ale przeszukałam nieco jego rzeczy i natknełam sie na to. tak bardzo go kocham:( mysle ze on ciągle kocha ją.....

Gość wspolczuje
bardzo, naprawde:( trzymaj sie i nie dus tego w sobie, niech on sie meczy z powodu swojej glupoty nie ty!

Gość .tiku tiku
faceci tak maje ze czsem sami nie wiedza co w swoich szafach maja ............ja rzeczy mojego bylej poprostu spakowalam w torbe na smiecie i spytalam slodziudko mojego faceta czy moglby sie tego pozbyc bo mi troszeczke przeszkadza.............wzial i wyjebal do kosza i po klopocie oni naprawde czasami zapominaja o tym wszystkim

Gość .tiku tiku
a co do fotek w kompie to wykasuj ....i nic nie mow ......

Gość pannna niktt
raz jak zapytalam sie czy ma jakies jej rzeczy powiedział ze nie ma. ale teraz znalazłam jej bielizne u niego w pudełku gdzie trzyma różne swoje pamietki . ładnie zapakowaną...:O podobnie z fotami, ma je w ukrytym folderze:O ma tez jej perfumy w tym pudełku razem z bielizną. wątpie by nie widział. raz jak ogladałam jej zdjęcia z wsólnych wyjazdów w góry i zapytałam sie po co je ma i aby skasował wkurzył sie na mnie i powiedział ze to jego przeszłosc i były tez dobre chwile i nie bedzie wywalał bo on tez jest na tych zdjeciach a chce zachowac je bo kocha góry, w które ja nie moge jeździć bo mam lęk wysokosci;/

Gość wspolczuje
no to wyglada ze to moze nie do konca przypadek, tiku tiku.... pogadaj z nim, tylko spokojnie i powiedz ze ci to przeszkadza jak nie podziala to daj sobie spokoj - najwyrazniej facet jeszcze nie dojrzal do nastepnego zwiazku

Gość .tiku tiku
no to z tego wynika ze jeszcze do niej ma nadzieje wrocic albo poprostu niejest gotowy na nowy zwiazek skoro nie potrafi zapomniec o ex. i tym samym cie rani ......pogadaj z nim i wyjasnij ze tobie to przeszkadza i sprawia przykrosc jak cie szanuje to pozbedzie sie jej rzeczy a jak nie ...no coz przykro mi :(

Gość .tiku tiku
no wlasnie :) podobne odczucie hi hi

Gość pannna niktt
raz cos wspomniałam to sie wściekł ze wracam do przeszłosci, i powiedział ze nie wyrzuci zdjęć bo to czesc jego dawnego zycia i nie bedize wywalał go do kosza. mówi ze mnie kocha. nie wie ze znalazłam bielizne i jej rozebrane foty. ona jest taka ładna:( czuje sie do niej jak pasztet.

Gość pannna niktt
chyba wykasuje te jej zdjęcia rozebrane, myslicie ze mam udawac ze nic nie wiem? moze nie zauwazy ich braku?

Gość draska
nigdy bym nie wyrzuciala zdjecia moich byłych, w ogole zadnych zdjec. Gdyby tego zazadal moj facet, bardzo bym sie nad zwiazkiem z nim zastanowila.

dlaczego grzebiesz mu w komputerze i w rzeczach osobiastych???? nie chcialabym miec takiego szpiega w domu

Gość pannna niktt
nie rozumiesz kocham go! nie chce by juz nigdy patrzał na nia w bieliźnie!!!!!!!!!!!!!!

jak zauwazy, ze grzebalas w jego rzeczach to dopiero sie wkurzy. poza tym kto gdziebie w cudzych rzeczach??? nie wiesz co to PRYWATNOSC???? a ze nie chcial kasowac zdjec, to sie nie dziwie - to jego przeszlosc i nie wykasuje jej ot tak. nie zachowuj sie jak fanatyczka. bylo nie grzebac w jego rzeczach, to bys miala spokoj, a tak sie meczysz. warto bylo????

Gość Poszukująca.....
a ja rozumiem Twojego faceta....tez byłam z kimś przez wiele lat....mam dużo wspólnych zdjęć pamiątek, pomimo że to ja odeszłam to jednak wspomnienia pozostają i nie można tych lat wyrzucić z pamięci...ale uwierz mi te rzeczy nie znaczą już nic--czasem przypomną sie jaieś miłe chwile i to wszystko:)

Gość draska
orany, a gdyby je sam wyrzucil wylecialby razem z nimi. Jak bedziesz taka upierdliwa, szukala drugiego dnia, to za chwile bedziesz zakladac kolejny tpoik "rzucil mnie". Zacznij myslec o tym co masz, w koncu z jakis przyczyn Ciebie wybral i z Toba jest. Na tym sie skup.

Gość .tiku tiku
wykasuj te fotki i pogadaj znim .......i niech sie postawi w twojej sytuacji ............tylko nie naciskaj jak bedzie upieral sie ze nie ma mowy .......... zrob mu strajk lozkowy

Gość no tak tak
Ja się zgadzam z tiku tiku. Ja również podczas oglądania po raz pierwszy jego albumu natknęłam się na jej zdjęcia, więc wyjęłam je i że akurat obok leżała popielniczka i zapalniczka :-) to powiedziałam - weź coś z nimi zrób. Podarł, wrzucił do popielnicy i podpalił i po kłopocie. Nawet nigdy o tym nie wspominał :-)

Gość pannna niktt
wiem ze zrobilam nieelegancko, ale kocham go i chciałam sie przekonać o czyms, wiem ze to źle zrobiłam. ale zrozumcie mnie. jak pomysle o tych perfumach, bieliźnie az mnie trzęsie, chyba jak wróci wykrzycze mu to w twarz:( sama nie wiem , płakac mi sie chce

Gość .tiku tiku
normalne ze przeglada jego rzeczy .jak sie mieszka razem to nie sposob nieprzeglodac ...........

Gość pannna niktt
skasowałam jej rozebrane zdjęcia:O sama nie wiem chyba żałuję ale jest za późno.

panna nikt po pierwsze- nie da sie wymazac przeszlosci, byl kiedys z inna kobieta, robili takie zdjecia fakt,ze ty sie pojawilac, nie oznacza,ze wszystko ma wyrzucic po drugie- wygladasz ma na cholernie zaborcze babsko, tkaze przekaz Twojemu mezczyznie ,zeby uciekal gdzie pieprz rosnie po trzecie - nie mowi sie patrzal tylko patrzyl

tiku tiku i na tak tak -- nie rozumiem wasego podejscia. wg was czlowiek nie ma prawa do przeszlosci??? wyznajecie zasade palenia mostow? kazdych, wszystkich, chocby najmniejszych kladeczek??? moja subiektywna opinia - :O:O

Gość .tiku tiku
spokojnie .tylko nie placz .....porozmawiaj z nim .....i powiedz ze to nie ok. ze trzyma jej rzeczy osobiste , ze jezeli dokonal wyboru i wybral ciebie i jest z toba to niech nie robi swinstwa i pozbedzie sie jej rzeczy bo to brak szacunku dla ciebie i tylew jak nie zrozumnie to wybacz nie wart zachodu :(

Gość pannna niktt
wróci za jakies pół godziny pojechał do warsztatu z autem nie wiem czy powiedziec mu ze skasowłąam zdjęcia? moze źle zrobiłam az mi sie rece trzęsą:(

Gość .tiku tiku
nikt tu wesolo nie podchodzi do tematu .......prawda jest taka ze robi jej przykrosc trzymajac bylej tak osobiste rzeczy wiec krodka pilka .................

Gość wspolczuje
wiesz - nie wywalaj tych zdjec w sumie nie naleza do ciebie proponuje ci taki podstep: zgraj je na plyte i wywal z komputera szansa na to ze o nich po prostu zapomnial sa jak 1 do miliona (ukryty folder) ale jak sie zapyta gdzie sa to bedziesz miala pewnosc:) + dowiesz sie czy ma w zwyczaju je ogladac jak sie nie upomni to moze przynajmniej zrobi mu sie glupio co do bielizny i perfum chyba jednak zrobilabym awanture (jesli jestescie blisko) jak on sie na ciebie drze to moze do niego tez tak trzeba:) jesli chodzi o zdjecia z gor itp - facet ma racje to czesc jego przeszlosci popros zeby to gdzies spakowal i umiescil bo ci przykro jak sie na to natykasz. jak ladnie poprosisz to to zrobi. jesli mu na tobie zalezy... nie miej kompleksow na jej punkcie!!! mi bylo troche latwiej i trudniej zarazem- byla mojego faceta w porownaniu ze mna to maly pasztet ( z zezem:)) Tym bardziej martwilam sie ze ma jakies przymioty ducha i intelektu jakich ja nie mam:/ wiec widzisz...

zle zrobilasbo jezeli juz ktos musial wykasowac tej zdjecia to tylko on zobacz czy w koszu sa, moze nie usunelas ich z kosza , jezeli tak to przywroc je i porozmawiaj z nim

Gość .tiku tiku
nie mow!!!!!!!!!!!kobieto tylko niemow............powiesz przy okazji .......po jakims czasie

Gość wspolczuje
przywroc system nie znam sie na tym ale moze to cos da