Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna niktt

jego była moją torturą

Polecane posty

Gość wspolczuje
i nie rob histerii tylko AWANTURE mezczyzni naprawde kochaja zolzy:)

Gość draska
zerwie z Toba, a w najlepszym wypadku szlag go trafi i juz nigdy nie bedzie Cie tak traktowal jak wczesniej. Dla mnie taki ktoś stracilby na calej linii. To co zrobilaś, to nie miłość tylko manipulacja i despotyzm. A to sie kazdemu źle kojarzy, nawet jesli wg Ciebie jest to robione w dobrej źle pojetej wierze.

Gość pannna niktt
usunełam tylko jej rozebrane zdjecia,wiem ze źle zrobiłam, ale nie ma prawa trzymac ich jak jest ze mną i mówi ze mnie kocha. jak mnie rzuci trudno bede wiedziąła jakim jest draniem, o dwóhc twarzach:O tymbardizje ze mówił ze ona była za chuda, ze to ja jestem kwintesencją kobiecosci. nie bede mu nic mówic, a jak zrobi mi awanturę trudno:O

zle zrobilas. trzeba było je np. przeniesc gdzie indziej albo nagrac na plyte i sprawdzic czy sie upomni. faceci czesto zapominaja o tym co maja na kompie. a tak jak mu powiesz, ze skasowalas... ja na jego miejscu bym sie wkur*** i to ostro :O

Gość pannna niktt
nie powiem mu jednak nic bede udawac ze sie nic nie stalo, dziekuje wam za rady, cześc z was jest madrzejsza ode mnie, ale tyle emocji mną kieruje

Gość wspolczuje
dziewczyno przywroc system i nagraj te plyte!! wiem co mowie z facetem w takich sytuacjach trzeba umiec postepowac:/

Gość .tiku tiku
tak a coto zawsze faceta uczucia musza byc wazniejsze ,,,,,,,,,,,,,, a to co ona czuje jak widzi te zdiecia nie ma znaczenia-------------DOBRZE ZROBILAS .TAK TRZYMAJ

Gość .tiku tiku
ZEGNAM

Gość bum cyk cyk bum
czesc, opowiem Ci moja historie: bylam kiedys z facetem 5,5 roku od podstawowki w sumie..8 klasy.. pozniej nasz zwiazek sie rozpadl, odeszlam od niego - wydawalo mi sie, ze sie wypalil - przez nastepne 5 lat nie bylismy razem, bylismy w innych zwiazkach..moj ex tez trzymal moje fotki na kompie plytach itd.. a ze oboje lubimy podrozowac jest ich masa, nie wyrzucil ani jedej. ja tez trzymalam nasze zdjecia - lubie je ogladac.. teraz po tych 5 latach drogi nasze sie zeszly.. jestesmy razem ponownie - jest swietnie - jeszcze lepiej niz bylo wczesniej.. a te zdjecia trzymane przez lata dla nas swiadcza o naszej milosci.. o tym, ze lubilismy do nich wracac , ogladac i marzyc o tym by te chwile wrocily.. i tak sie stalo :) tak to jest w naszym przypadku, choc moze inny ludzie trzymaja zdjecia tak o.. nie wiem, bynajmiej dla nas maja one wielkie znaczenie.. porozmawiaj ze swoim facetem, nie kasuj nic, odzyskaj zdjecia - jest to mozliwe, mozesz sciaganc z internetu odpowiedni program do odzzyskiwania plikow.. porozmawiajcie szczerze, powiedz mu co ci lezy na sercu - bedziesz wiedziala na czym stoisz.. powodzenia

Gość pannaa niktt
dzięki za rady, ale zdjecia skasowane i juz ich nie przywróce - nie chcę.. rozumiem zdjęcia z gór, z podrózy, ze spływów kajakowych, ale jej rozebrane w kuszących pozach???:O o nieee:O co to ma byc, jakies jego trofea czy co? skasowałam tylko te... on przyjdzie za kwadrans, udam ze nic nie wiem, dzieki wam za rady

Gość draska
Potraktowalas go jakby byl ubezwlasnowolniony, pominelas rozmowe z nim. Malo tego w tej chwili sama wpedzasz go w ramiona tamtej, albo innej.

Gość draska
ale mimo to zycze powodzenia, jesli przejdzie nad tym do porzadku dziennego, to znaczy, ze bardzo Cie kocha.

Gość frk-099
.tiku tiku Co to za pomysł, skasuj zdjęcia??????????????????????????????????????????? Co to ma być? Podchody? Akcja dywersyjna??? I jeszcze z przekonaniem udzielasz takich rad!!! Żałosne :O Czy nie widzicie, że nie mozna niczego robić na siłę??? A w kwestii uczuć, na siłę nic nie da się zrobić. Te zdjęcia mogą o czymś świadczyć ale nie muszą. Trudno wykreślić 4 lata życia. Dojrzałość skłania do zrozumienia. Nawet jeśli te zdjęcia COŚ znaczą, on ją nadal kocha, tęskni do niej, to przecież wykasowaniem fotek, takich uczuć nie zmienimy! Take TRUDNE sprawy załatwie się bezpośrednio, a nie przy pomocy takich podstępów.........

Gość pannaa niktt
widze ze podjechał pod dom, wiec zegnam sie, i na razie, dzieki wam raz jeszcze

Gość frk-099
"Potraktowalas go jakby byl ubezwlasnowolniony, pominelas rozmowe z nim. Malo tego w tej chwili sama wpedzasz go w ramiona tamtej, albo innej." Ktoś świetnie napisał!

Gość uiop11
a ja na Twom miejscu zalozylabym ta bielizne, uzyla tych perfum i zapytala go "no i jak Ci sie kochanie podoba?". dopiero kopara by mu opadla i zrobiloby m sie glupio:)

Gość trele mele dudtki
..czy ja dobrze przeczytalam? jezeli mowi ze mnie kocha to nie powinien miec tych zdjec na kompie? A co ma piernik do wiatraka...to JEGO PRZESZLOSC... wcale mi Ciebie kobieto nie zal i przestan sie nad sama soba tak uzalac...najlepiej zabierz mu wszystko, cala wolnosc wraz z przeszloscia, uwiaz na smyczy lub jeszcze lepiej zamknij w kladce i bedzie Twoim niewolnikiem juz na zawsze....tak bardzo go kochasz? E, chyba CI sie cos pomylilo...serio....

Gość trele mele dudtki
Wy tak na serio dziewczyny, czy to jakas zgrywa, czy az tyle Was z tak niskim poczuciem wlasnej wartosci jest, ze musi manipulowac...szperac, wyrzucac itp itd....czy Wy wiecie co to znaczy z kims po prostu porozmawiac? Wystarczy, serio...a jezeli sie nie dogadujecie, nie macie jeszcze dzieciakow, slubu, to szukac dalej...a nie sie meczyc...

wiesz...gdyby mi ktos wykasowal zdjecia z MOJEGO komputera to dostalby w ryja i moglby sie wiecej nie pokazywac. to sa jego wspomnienia,jego przeszlosc ktora ty powinnas uszanowac. a to ze trzyma pamiatki powiedz ze cie to drazni i niech je schowa czy cos.

Gość ciekawi mnie jak to się
skończyło.

Gość kluska serowa
a moj mial tez fotki bylej na kompie. poprosilam grzecznie czy moglby to sobie gdzies zgrac na plytke by mnie nie draznil widok foldera z jej imieniem w nazwie. zgodzil sie. poczekalam. zapominal caly czas o tym. w koncu wrzucilam mu jedno z jej zdjec na tapete i jak sie zaczal mnie czepiac po co to zrobilam to sie go spytalam czemu mi cos obiecal a tego nie robi? zdjecia szybciutko znalazly sie na plycie. ja nie jestem zazdrosna o jego byle. z jedna utrzymuje kontakty i rozmawia z nia nawet przy mnie i mi to zwisa. ale tej jednej bylej od zdjec nie trawie kompletnie bo jest mala puszczalska dziewuszka ktora wydzwaniala do niego codziennie jak juz bylismy razem bo ona miala swoje problemy a on jeden ja rozumial. po roku jej telefonow (juz pozniej nie codziennych) przestalam mu mowic ze mnie to wkurwia tylko zebralam swoje rzeczy i wyszlam. nastepnego dnia zmienil nr. tu nie chodzi o to zeby on nie mial przeszlosci tylko ze akurat ta jego byla wydzwaniala z kazda rewelacja ze swojego zycia. a sama jego bylych nie tolerowala i nie wolno mu bylo nawet przyjac zyczen swiatecznych od zadnej bylej. mala hipokrytka

Gość dziwne rzeczy tutaj się dzieją
powinien wyrzucić takie osobiste rzeczy jak bielizne chyba, ze ma jakieś odchyły od normy i w jakimś celu potrzebuje takich rzeczy, poza tym ludzie, któzy nie wywalają z pokoju rzeczy swoich byłych dla mnie wyrzucają też ich ze swojego serca. dopóki nie oczyści się atmosfery nie można zaczynać nowego związku. f

Gość kluska serowa
pamiatki pamiatkami ale ona mu mowi ze to jej nie pasuje a on sie na nia drze. :O mogliby dojsc do jakiegos kompromisu. co i gdzie moglby trzymac i byl by i wilk syty i owca cala a tak to ona nie moze mu nawet powiedziec ze jej sie to nie podoba.

Gość hehheheeee
4 miesiące i już wielka miłość i mieszkanie razem? nie wierzę.. chyba sobie babeczka za dużo wyobrażała.. sorry, tez podpisuję się pod opiniami, że gdyby mi ktoś tak chamsko zagrał, wpier***łiłabym i kazała się zmywać. delikatnie rzecz ujmując:o

widze dyskusja rozgorzala :P wiekszosc tez podziela moje zdanie... coz, kazdy robi jak uwaza, tylko pozniej rozne zniwo tych poczynan zbiera... ciekawe jak sie to potoczylo

Gość dominujaca
eh nie martw sie,pamietaj ze; 1-on jest z Toba nie z nia! 2-faceci zawsze trzymaja takie zdjecia,ale nie po to zeby wracac wspomnieniami tylko po to zeby miec na pamiatke-kogo sie nie mialo. 3-poza tym zazdrosc ogarnela Ciebie bo ona jest taka ladna-on tak wcale nie mysli-jest z toba i raczej nie piszesz ze ma objekcje do twojego wygladu 4-jego gust nie musi rownac sie twojemu 5-musiala miec inne wady skoro juz z nia nie jest 6-wyrzuc te zdjecia lub popros go zeby sam to zrobil bo w waszy,m zwiazku nie jest otrzebne patrzenie na nia. 7-gdyby byla idealna bylby z nia! 8-on traktuje ja w komputerze jak zwykla panienke ktora mozna sciagnac z internetu-ciebie boli ze to jest jego byla,a jemu to wszystko jedno! TACY SA FACECI. Zrob porzadek i powiedz ze wszystko ma swoje miejsce i granice i ze ty bylych facetow nie trzymala bys bo wiesz ze by to go urazilo.Nie martw sie i nie mysl zle ze on chcial gapiac sie wrocic do niej-tym bardziej ze zwiazek trwal 4 lata-musieli dojrzec do decyzji...skoro ona taka laska to i tak szybko kogos znajdzie ni ep rzejmuj sie