Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolka5

nie karmie piersią i mam wyrzuty

Polecane posty

Gość fiolka5

Moje dziecko w szpitalu karmione było butelka bo musiało zostać z powodu żółtaczki- zresztą pielęgniarki wszystkim dzieciom ladują butle.Teraz moje dziecko wprawdzie potrafi ssac piers ale szybko sie męczy i zasypia- za pół godz- godz jest głodne. Odciągam wiec pokarm i na przemian ze szucznym mlekiem karmię butelką i widze że tylko tak sie najada.

Gość ja chce karmic butelka
sztucznym mlekiem i nie mam wyrzutow. To moja decyzja.

wazne zeby bylo zdrowe. nie miej wyrzutow. po pierwsze nie twoja wina. chcesz jak najlepiej- zrozumiale ale nie zadreczaj sie. kochaj je- to sie liczy! pozdrawiam

słuchaj to nie ma znaczenia czy pierś czy butelka jeśli odciągasz pokarm i karmisz też swoim mlekiem niektóre dzieciaczki po prostu mają kłopoty z obsługą cycka :D

Gość fiolka5
no tak ale wszyscy dookoła mi zarzucają że nie karmie piersia, że do pół roku dziecku wystarczy tylko piers i tak powinno byc karmione. Co z przeciwciałami? Czy moje dziecko bedzie kiedys bardziej poddatne na choroby?

ty serio pytasz? skoro odciągasz mleko i nim tez dziecko karmisz to przeciwciała dostaje razem z nim a osoby które uważają że wiedzą jak sie powinno dziecko karmić ignoruj każda z nas karmi jak może

Gość ggggggkbn
Jeszcze nic straconego po prostu nie dawaj jej butelki, w końcu zacznie ssać pierś

Gość fiolka5
ssie piers ale sie nie najada jest rozdrażniona nie może spac. Mnie potem bola piersi. Odciągam wiec ale co drugie karmienie daje jej sztuczne mleko - bo nie wyrabiam inaczej. Nie bede przeciez co pół godz dziecko przystawiac- nie wytrzymałabym tak dłużej. Poza tym obecne mleka chyba są całkiem dobre - bo wiele pokoleń wychowanych na butelkach- są zdrowymi dziecmi