Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skąd to się wzięło

Skąd pogląd, że modelki są chude?

Polecane posty

Gość skąd to się wzięło

Modelki New Age Managment: http://kozaczek.pl/plotka.php?id=3787 Kiedyś byłam na pokazie bielizny Triumph i te modelki też nie były przeraźliwie chude. Więc skąd ten pogląd? Moja siostra startuje na modelkę. Ma 1.73 i waży 53 kg. Nie wygląda jak szkieletor- wręcz przeciwnie- oni szkieletorów nie przyjmują. Liczy się zgrabna szczupła sylwetka (nie anorektycznie chuda), wysoki wzrost i interesująca twarz. Wiele ludzi często używa określeń: chuda jak modelka, a chyba nikt nigdy modelki na oczy nie widział. Nie wiem może za granicą po wybiegach chodzą kościotrupy, ale w Polsce takich nie ma.

bo sie poprawila sytuacja, teraz juz projektanci chyba nie moga zatrudniac tych chudych jak smierc czesto:.

Modelki bielizny zawsze byly \"normlaniejsze\". Muszą mieć na czym tą bieliznę prezntować;-)

Gość jak to skadd
z fascynacji gejow projektantow męczyznami-a one bedac tak chyde przestaja miec cokowliek wspolnego z kobiecoscia

Te zagraniczne modelki są jednak chudsze od Polek. Czasem oglądam Fashion TV i zagraniczne pokazy mody i tamtejsze modelki konstrukcją przypominają szkielet. Polskie modelki są szczupłe i jak na obecne kanony nawet chude, ale jednak nie można ich porównać do japońskich czy mediolańskich modelek.

Dziewczyno badz powazna. To nie jest poglad tak po prostu jest! Nikt nie chcialby ogladac kobiet chodzacych po wybiegu, ktorym tluszcz na brzuchu faluje a na nogach widac celulitis