Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccch

Z którym facetem z forum najchętniej wybrałabyś się na spacer?

Polecane posty

Gość z Myrevinem

Gość z wielbicielem 70B

wymagajacy czlowiek . krytyk -czesto spotyka sie na kafe z niezrozumieniem:P tak bym określiła Jacka:D

Gość ja z ABDRZEJEM Z BIAłOGRAJU
czy jakos tak ale napewno andrzej

a ja naprawde lubie poczytac topiki z jego udziałem .Dlatego tymbardziej chętnie przeszłabym się na spacer:D byłoby ciekawiej niz np z tymi typu BeznadziejnaOsoba bo oni mówiliby tlyko jacy sa beznadziejni . Dlatego wolałabym ciekawy spacer:P

Z Wielbicielem 70B ;) Z resztą już kiedyś mi obiecał spotkanie, więc mam nadzieję, że słowa dotrzyma... :classic_cool:

o to czasem chodzi w dyskusji . jak np chodzi o otyłe panie to nie kazdy musi im pisac\" o biedna zjedz jeszcze cos na poprawe nastroju\" . mozna pisac co sie mysli niekoniecznie jesli to jest mile ps. tez miewam problemy z wagą. a mimo to mam do tego dystans

Gość inna całkiem inna ...
Z tym, co ja lubię chodzić (a raczej lubiłam, wyprowadziłam się :( - mój były sąsiad architekt), na forum nie bywa ...

A ja mam z kim chodzić na spacer, po co mi facet z foum? ........................................................................ Mam psa :-) :-);-);-)

deja vu- ale możesz sobie trzymać smycz, jak już koniecznie chcesz coś w ręce mieć:D

Katrinne - ale z facetem na spacerze mogę mieć w ręce coś znacznie przyjemniejszego niż jakaś tam smycz :P ;)