Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanek do stu palek

Jestem wycwiczonym Kochankiem

Polecane posty

Jestem facetem ktory nauczyl sie kontrolowac swoja erekcje. Potrafie wytrzymac najdziksza sytuacje i opoznic wytrysk. Moge kochac sie nie dochodzac do orgazmu. Moge uzyczyc swojego czlonka majac minimalna z tego przyjemnosc. Nie biore zadych prochow. Nie pale. Nie pije. Potrafie usiasc lub polozyc sie i wygenerowac erekcje. Pozwolic by kobieta wyszalala sie na mnie na jezdzca, bez zabezpieczenia, obojetnie gdzie bede sie znajdowal. Usta, pochwa, odbyt. Do tego moge namietnie piescic zmyslowo kobiece cialo i szeptac czule slowa lub wymyslac opowiesci od najdelikatniejszych do brutalnych. Dla mnie gra wstepna stala sie czyms wiecej niz tylko poswieceniem 5 minut przed kobiecie. Moge to robic z duza pasja i przyjemnoscia. Wylize kazda czesc ciala, Moge calowac plecy do woli, szyje, kark, piescic i calowac za uszami. Wplatac dlonie we wlosy. Moge delikatnie rozbierac i robic to samymi ustami. Jezeli przypadlem Ci do gustu to czekam na odpowiedz;-)

Byłoby nieuprzejmością z mojej strony gdybym nie dodał, że takie zdolności posiadam dzięki całkowitemu paraliżowi:) Nie stety, coś kosztem czegoś, nie kontroluję zwieraczy.

moje slowa moga potwierdzić: zawodnicy z druzyny O'yaye z Zairu a takze p. Włodek z Dworca Centralnego,dla których mój slodki odbyt zawsze stoi otworem.:classic_cool:

Potrafię też zresetować komputer mojego młodszego brata 🖐️

Gość NIKOGO TO NIE OBCHODZI
;)

Doprowadzalem juz kobiety za pomoca dloni, jezyka, wibratorow. Potrafie tez sluchac ze zrozumieniem a nie jedynie slyszec. Dbam o swoje dlonie, paznokcie, buty. Zmieniam bielizne 2 razy dziennie. Gole sie co drugi dzien lub w zaleznosci od wymagan

Jem kupę ze smakiem i oddaję mocz o każdej pełnej godzinie...

Nosze biala koszule krawat i dobrze skrojony garnitur. Uzywam bawelnianej bielizny. Unikam syntetykow gdyz jak kazdy dobrze wie strasznie sie czlowiek poci i zaczyna smierdziec. Uzywam wody kolonskiej, antyperspirantow i gole sie pod pachami.

Lubie chodzic na spacery, do kina, teatru, do restauracji. Umiem tanczyc, jezdzic konno, znam 3 jezyki.

Jezeli istnieje taka potrzeba podejmuje tematy zwiazane z polityka. Duzo czytam, podrozuje. Mam znajomych z roznych krajow na swiecie.

Znam podstawy programowania w Turbo Pascalu i umiem ugotować wodę na herbatę.

czasem jak jestem na zakupach w biedronce nastawiam mojego wedelka operatorowi wózka paleciaka, robie to przewaznie za regałami z proszkami do prania, dodatkowo ich zapach stymuluje mnie i narkotyzuje do tego stopnia że nawet zapraszam do trójkąta palacza z kotłowni :classic_cool:

Mam wyzsze wyksztalcenie technicze. Posiadam 2 fakultety. Mam dobre rozeznanie w swiatowej gospodarce. Gram na gieldzie. Posiadam udzialy w wielu spolkach.

I wszystkich ich bardzo cenię. Zwłaszcza pana Zenka z kotłowni, który regularnie odwiedza mnie w miejscu mojego odosobnienia i swoim żylastym pytongiem koi mój ból samotności

Uwielbiam gdy mój starszy syn zmysłowo marszczy brew. Ma trzy latka a już prowokuje tatusia;)

Znam sie na komputerach, wiem gdzie jst caps lock naklawiaturze i mam duze rozeznanie w rodzaju i ksztalcie oraz funcjonowaniu myszek

Z bardzo dobrym wynikiem ukończyłem korespondencyjny kurs wypasania bydła rogatego 🖐️

Potrafie polozyc regipsy na klej oraz zamocowac stelaz i postawic np scianke dzialowa. Potrafie polozyc kafelki i polozyc fuge. Potrafie tez wykonac rozne specyficze formy zagiec wygiec przegiec.

Umiem zrobic zakupy. wiem jak rozroznic swiezemieso od takiego co lezy kilka tygodni. Potrafie przyrzadzic 50 potraw z ziemniakow.

Moja dodatkowa zaleta jest to ze potrafie zrobic pranie i nie spowodowac uszkodzenia ubran w wyniku ustawienia niewlasciwego programu lub temperatury. Swietnie orientuje sie w rodzaju prszkow i wybielaczy oraz plynow do plukania.

Posiadam uprawnienia do obsługi żurawia budowlanego, potrafię rozpalić ognisko bez użycia zapałek i znam 236 sposobów na zawiązanie krawata :classic_cool:

Wiem, gdzie leży Afryka i czym się różni kontynent od kontenera:)

Potrafie nalozyc zadbac tez o paznokcie, uzywam do tego zmywaczy bez acetonu, Kupuje tylko odzywki dobrych firm.

a czasami gdy podczas golenia fałszuję do wtóru arii operowych primadonny Senyszyn odtwarzanych ze zardzewiałego patefonu mojego prapradziadka Idiosynkrazego Kalesona Jr, mój naprężony członek wystukuje o umywalkę morse'em kod Fibonacciego odbierany przez znajdujący się w Pałacu Prezydenckim dekoder TV Trwam jako protokół z tajnego zebrania opozycji zwołanego w dworcowym wychodku.:classic_cool:

Potrafie sam ostrzyc swoje wlosy za pomoca dwuch lusterek, potrafie bezblednie pisac sto razy slowo Kocham Cie w roznych jezykach w tym wszystkich ktrajow arabskich.

Gdy chcę komuś dokuczyć, natężam siłę woli i zaczynam cuchnąć tak straszliwie, że nawet ołówki robią się miękkie jak plastelina.

w zaj**istym tempie opróżniam okoliczne kontenery na smieci przetrząsając góry odpadków w poszukiwaniu puszek po śledziach w oliwie. Z puszek robię nowoczesne grzechotki dla niemowląt a resztki oliwy używam jako maseczki poślizgowej na mój obolaly po codziennych konwersacjach z dozorcą Heńkiem odbyt.:)