Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38-latka

mam 38 lat i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość 38-latka

powód-niesmiałosć

smutne, że z nikim nie mogłaś się związać, może powinnaś poradzić się psychologa, zmarnujesz sobie życie uciekając od ludzi, czy bojąc się wiecznie

Gość asdrfgtyju
ile masz wzrostu?

Gość nudze się troche
właściwie to niewiele straciłaś

Gość agnesina
jak dla mnie to niemozliwe. prowokacja

Gość nie za wiele stracilas
popieram :o

Gość mam 38 lat i chętnie ci pomogę
przestać być dziewicą :) PS uwielbiam dziewice :)

Gość bziuuuuummmm
Według wczorajszego artykułu w SE masz szansę na długowieczność ;D

Gość nie martw sie
;) Nie ty jedna... I nie Twoja wina, ze trudno teraz trafic na wartosciowego mezczyzne ;) A nie kazdy lubi z byle kim ;)

Gość no to do dzieła kobieto
jeszcze nic straconego, babki w twoim wieku uprawiaja sex

Gość ajt
nie martw sie. nikt nie umiera z dziewictwem. zycie pieprzy nas wszystkich. :)

Za to kiedyś z łatwością trafiało się na wartościowych mężczyzn. :D Stereotyp goni stereotyp. Lat temu 30, 40, 60 normą było życie w formalnym związku małżeńskim. Pożycie seksualne przedmałżeńskie kwitło ale skrywano je skrzętnie aż do momentu ślubu. Teraz po prostu prawda wyszła na jaw, również prawda o naturze człowieka. Po prostu ludzie lubią seks i chcą go uprawiać. Różnica polega na skali, niegdysiejsze hamulce zanikły (w sensie kulturowym) i teraz mało kto sie tak krępuje jak kiedyś. Kiedyś pozornie wartościowych mężczyzn i kobiet było mnóstwo, bo często wbrew sobie trwali w małżeństwie, uprzyjemniając sobie w najwięszej tajemnicy życie \"na boku\".

Gość nie martw sie
frk-09 ---> Ja uwazam, ze dzisiejsi mezczyzni nie dorastajom naszym dziadkom i ojcom do piet ;)

Gość nie martw sie
i nie chodzilo mi o sex :O

Gość mocchiato
Ja uwazam, że DUZO straciłaś. Sex jest wspaniały. Nie wybrazam sobie bez niego życia. Nie musze mieć wielu partnerów. Wystarczy mi jeden z wyobraźnią i zaspokajajacy mnie regularnie.

Gość przykre.....
i nie mam na mysli tylko jak tu piszą-uprawiania seksu....to pojęcie o wiele szersze niz UPRAWIANIE. To bliskośc, tęsknota zmysłów, jednoczenie dusz.

To nie znałaś jednego z moich dziadków :D który nie był szczególnym wyjątkiem... A kontynując wątek, mozna smiało powiedzieć, ze dzisiejsze kobiety nie dorastają do pięt naszym babciom i prababciom. Wiele z młodych kobiet zachowuje się tak jak najgorsze przedwojenne ulicznice. Ot, po prostu przemiany obyczajowe.

Gość ja nie dziewica
Nie wierze,ze jestes dziewica a jezeli to prawda to jestes po prostu kopnieta,masz nierowno pod sufitem,psychiatra Ci sie kłania.

Gość nie martw sie
frk-09 ---> Zgadzam sie z podobna teza dotyczaca kobiet :) ja nie dziewica ---> Tez sie klania psycholog... To niezdrowe tak sfrustrowanym byc z powodu czyjegos pozycia intymnego, czy tez jego braku ;)

Gość ja nie dziewica
pistacja,ja tylko sobie taki nick wymysliłam i w ogole to jestem starsza od załozycielki tematu i wiem ,ze takie stare baby ,cnotki nie sa niestety zrownowazone psychicznie ,mimo,ze moga byc psychicznie zdrowe,ale jednak maja cos nie tak z psychą.

Gość przykre.....
u ludzi sie uruchamiaja jakies wlasne frustracje:) szkoda, że nie zaznałas BLISKIEJ relacji.

mysle ze to jakas blokada psychiczna a nie niesmalosc. dla mnie to cos w rodzaju choroby, proponuje udac sie do psychologa.

Gość ja nie dziewica
ja nei ejstem sfrustrowana :-) tylko mam 40letnia kolezanke,dziewice i wiem jakie sa kobeity w tym wieku co chłopa chocaiz raz nie miałay :-)

Gość ja jestem młodsza
od autorki a równiez dziewica i chyba nia pozostane do konca zycia, bo moj facet nie potrafi we mnie wejść..o!

Gość ja nie dziewica
ja tez jestem dziewica :-) analna i nigdy nie strace dziewctwa analnego bo tylko idiotki daja dupy :-)

\" ja nie dziewica Nie wierze,ze jestes dziewica a jezeli to prawda to jestes po prostu kopnieta,masz nierowno pod sufitem,psychiatra Ci sie kłania. \" Bo jesteś zacofana:P.Partnera ani partnerki nie przydzielają z urzędu:P. A zwłaszcza takiego jak się chce:P.

Gość ja nie dziewica
Amant,majac 38 lat ,zyjac w Polsce nie w jakiejs Amazonskiej puszczy mozna zapoznac sobie odpowiedniego partnera,tylko kobeity są zbyt czesto wybredne jak moja kolezanka,ze ten nei ma włsoow takich ,a tamten grzywke nie na ta str.zaczesuje etc.Rozumiem jak kobieta w wieku załozycielki tematu nie ma stałego partnera ale dziewica nie jest ,ale jak dziewica to niestety jest psychicznie...

Gość Ojej... Amant
;) Ty czasem cos madrego nawet napiszesz :D