Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38-latka

mam 38 lat i jestem dziewicą

Polecane posty

Ludzie nie potrafią zrozumieć wewnętrznych konfliktów, które targają dziewicą. Ludziom się wydaje, ze taka dziewica nie jest człowiekiem, że jest odlana ze stali :( A tymczasem rozmowa z samą sobą pomaga mi :)

Gość witam w klubie
mam 30 lat i tez jestem dziewica i czuje ze tak juz zostanie :-((((( mam zeza i ciagle jestem sama nikt mnie nie chce buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość 29 virga
a ja mam 29 lat i ten sam problem co wy...... jestem po prostu za brzydka żeby mieć faceta :( Najgorsze są uroczystości rodzinne gdy wszyscy ze mnie drwią i smieją sie z mojego nieszczęscia, nawet moja najmłodsza siostra (19) już prowadzi życie seksualne.......... żałuję że się urodziłam, kobieta która jest brzydka nie powinna wcale przyjśc na swiat bo tylko potem cierpi....... :(

Gość 29 virga
Amant a pomożesz mi i rozdziewiczysz mnie ?

Gość 29 virga
Amant naprawdę :P a ile masz lat, ogirku ;)

Gość 29 virga
mam pomysł ;) zrobimy erotyczny wyuzdany trójkąt - amant prawiczek i dwie podstarzałe dziewice około 30 :) ale bedzie jazda :D

Gość 29 virga
to co ? rozpoczniemy sie nawzajem rozdziewiczać wirtualnie??? :P

Gość 29 virga
maj

straszna tu patologia na kafe, chyba wyrzucę kompa na smietnik i pójdę do pubu bo tak nie mozna dalej żyć...:O

Gość a ja ma 29
i tez jestem dziewica:-) ale wiem ze sa faceci ktorym na tym zalezy.. a przynajmniej tacy kotrym to nie przeszkadza:-)

Gość do a ja mam 29
masz rację! bardzo wielu poważnie podchodzących do rzeczy facetów, bardzo to sobie ceni. Nie cenią ci którzy zamiast uczucia cenią tylko sex, ale tych ignoruj.

Gość t-man
z dziewicami po 30. jest ciężko, wiem z własnego doświadczenia, mają opory psychiczne, ale i tak mnie baaardzo pociągają :) PS Jestem z Warszawy moje kochane dziewice ;) :D