Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38-latka

mam 38 lat i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość ja nie dziewica
Zaden psycholog,psychiatra nie uzna kobiety zblizajacej sie do 40 ktora jest jeszcze dziewicą za normalną.

Amant!!!taqka sentencja, no nie!!!cos wspaniałego:D szkoda swoja drogą, że się partnera z urzędu nie dostaje:D

\"ja nie dziewica Amant,majac 38 lat ,zyjac w Polsce nie w jakiejs Amazonskiej puszczy mozna zapoznac sobie odpowiedniego partnera,tylko kobeity są zbyt czesto wybredne jak moja kolezanka,ze ten nei ma włsoow takich ,a tamten grzywke nie na ta str.zaczesuje etc.Rozumiem jak kobieta w wieku załozycielki tematu nie ma stałego partnera ale dziewica nie jest ,ale jak dziewica to niestety jest psychicznie... \" Ale odpowiedniego trudno spotkać a jeszcze trudniej wybrać:P.Ja nawet mam problem chociaż wiem kogo wybrać:O.A na siłe się pchać komuś do łóżka to jest bez sensu:O.

Gość Ojej... Amant
Amant... Bieram szczeke z podlogi... Tego bym sie po Tobie nie spodziewala! Nie dosc, ze tak madrze, to jak to ujales ladnie :)

Gość Ojej... Amant
Bieram=Zbieram I popieram w calej rozciaglosci ;) a co do psychologow czy psychiatrow. Nie ma na ziemi czlowieka ktory w 100% bylby normalny :D

Gość ja nie dziewica
Amant ,przestan chrzanic:-) nie bron starej dzieicy,bo Ona niestety ma bardzo duze kłopoty ze soba i powinna sie udac do psychola.Bo w zyciu zawsze chociaz raz jedyny natrafi sie na tego jedynego i wraz z uczuciem platonicznym nadchodzi pozadanie cielesne.

Akurat się z tym nie zgodzę:P.Jak siebie uznasz za normę to będziesz normalna osobą:classic_cool:.A pisanie bzdur że bycie diewicą w wieku 40 lat jest nieormalne to bzdura:P.A np. bycie dziewicą na bezludnej wyspie jak się tam siedzi 40 lat to jak najbardziej normalne:P.Nienormalne by było wtedy jakby się nia nie było:P.

Gość to jest bzdura
wielka bzdura. NIE KAŻDY znajdzie partnera w zyciu, no chyba, że chodzi o sam seks....taki jest wszędzie, lezy na ulicy..wystarczy kiwnąc palcem . Ale czy o to chodzi? jesli o to to spoko. Ale jesli nie o to, to nie każdy ma szczęscie i nie jest nienormalny. Tak łatwo sobie awrtościujesz, normalny/nienormalny...byłabym ostrożna z takimi osądami. granica bowiem może być cieńsza niż Ci się wydaje:)

Gość dziewica 30-letnia
a ja mam 30 tke na karku i nikt mnie nie chce bo jestem brzydka :-( pozostaje tylko sznur

Gość ja nie dziewica
Wyspa bezludna rozni sie od cywilizacji :-) Niestety taka prawda,ze kobieta,dziewica w 38 roku zycia ma pje..ne pod czacha :-) nie trzeba dawac cipci na lewo ,na prawo ,ale chociaz raz kazdej(oprocz dziwaczki)kobiecxie sie zdardza seks i to taki niezaponiany,wspaniale upajajcy

Gość Ojej... Amant
jestem ostrozna w osadach i za normalna sie nie uznaje ;) ALe ciac sie z tego powodu nie zamierzam :classic_cool:

Gość do 30letniej
to zadbaj o siebie, silownia, fitness basen, kosmetyczka, solarium, seksi ciuszki. Probowałas? brzydota pojęciem wzglednym!

Gość Ojej... Amant
marzę o seksie z Tobą :classic_cool:

Gość dziewica 30-letnia
ja nie dziewica, nie masz racji, jak cię nikt nie chce to nie będziesz przecież błagać o rozdziewiczenie

Gość aaaaaaaaaaaaaaj
ja nie dziewica---> Masz taki sposob mowienia, ze wyrobilam sobie na Twoj temat dosc nieciekawa opinie... I jakos wolalabym przebywac w towarzystwie tej 38 letniej dziewicy, ktora wg Ciebie ma nierowno pod sufitem :classic_cool:

Gość dziewica 30-letnia
do 30 letniej taaa łatwo powiedzieć, najlepiej operacja plastyczna by sie przydała albo wymiana głowy

Gość ja nie dziewica
Co Wy piszecie:-) nie kazdy moze sobie znaleźć odpowiedniego partnera to sie z tym zgodze,ale kazdy(z wyłczeniem dziewakow) chocaiz raz poczuje silny pociag seksualny do kogos i ten pierwszy raz przerzyje.A jezeli takeigo pierwszego razu nie ma to znaczy ,ze jednak jest troszke nie tak,bo myli sobie pociag seksualny z innymi wartosciami zycia.Powtarzam,nie trzeba z kazdym isc do łozka,ale w wieku 38 lat na pewno jakis jeden osobnik był bliski sercu takiej kobiety

Gość to jest bzdura
moze był BLISKI, ale teog nie odwzajemniał.

Gość do 30letniej
no to wex kredyt i zrób nos czy podbródek, nie ma osób skrajnie brzydkich, moze jeden element wystarczy poprawić, ooperacja nosa 6000 zł, to nie kosmos

Gość ja nie dziewica
aaaaajjjjjjjjj :-) mozesz sobie o mnie myslec co chcesz a,le ja jestm normlana na ciele i umysle:-) mam prawie dorosłe dziecko i walsnie nawet dale tego dziecka warto czasami isc do łozka z facetem,bo mezczyzn jest wielu ale dziecko mozna miec swoje ktore naparwde przyniesie wiele radosci i szczesliwosci w zyciu.Owszem,moze załozycielka jesczze meic dzieci ,ale czy nie lepiej miec je w młodosci.A poza tym ta Pani niedługo sie"rzuci"na pierwszego lepszego faceta ,bo niestetyh przejrzy na oczy ,ze robi sie coraz poźniej na macierzynstwo.

Gość dziewica 30-letnia
te osoby, które takie mądre rady dawają powinny być choć jeden dzień w mojej skórze, wtedy wszystko nie było by dla was takie proste

Gość ja nie dziewica
dziewica 30 letnia-Na pewno zyje obok Ciebie mezczyzna ktory sni o Tobie,moge sie z Toba o to załozyc,odnajdziecie sie na pewno i to niedłgo

Gość do 30letniej
ale o co chodzi? masz poparzenia, blizny, bo nie wiem? albo użalasz sie nad sobą! kazdy mankament mozna poprawić, najłatwiej zamknąc sie w skorupie i rozpaczac nad grubą dupą (która mozna przeciez odchudzić) czy brzydkim nosem(który mozna zoperowac za kilka tysięcy złotych)

Gość dziewica 30-letnia
straciłam już nadzieję, zostanę wysuszoną zgorzkniałą starą panną dziewicą na dodatek ;-p

Gość ja nie dziewica
dzewica 30letbia,watpie w to ,ze zaden facet nie ma ochoty na Ciebie

Gość dziewica 30-letnia
albo sobie poszukam jakiegoś napalonego licealisty:p

Gość ja jestem młodsza
no ale czesem po prostu sie nie da i juz!

Gość dziewica 30-letnia
nie mam sensu przekonywać was o mojej sytuacji tym bardziej, że nie jesteście mną nie wiecie co przeżyłam z powodu swojego wyglądu i jak to dalej ciągnie się za mną

Gość dziewica 30-letnia
podszyw, a jesteś chętny?

Gość a powiedz czy ciagle czekasz
na tego jedynego czy juz teraz chcesz sie pozbyc dziewictwa?