Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38-latka

mam 38 lat i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość 29 virga
jak znajdę faceta z którym pójde do łóżka to nie wiem jak mu o tym powiedzieć że jestem dziewicą :( to jest straszny problem- boje sie że facet mnie wyśmieje, może lepiej nie przyznać się do tego :( może samej pozbyć się tego ciężaru :P a facetowi powiem że miałam tylko 1 partnera seksualnego i dlatego jestem taka nieobyta w łóżku? już nie wiem co lepsze

Gość mandy 17
a ja nia nie jestem i sie ciesze bo sex jest cudowny:]

Gość do 29 virga...
jak masz mu to powiedzieć? zwyczajnie :) szeptem na uszko :) a facet napewno cię nie wyśmieje, co najwyżej może być lekko zdziwiony. I lepiej się przyznać, bo facet będzie wtedy bardziej delikatny. A poza tym to przecież i tak się zorientuje...

Gość Amant po lekturze tego topiku
to jakby nie to, ze jestem realistka twardo stapajaca po ziemi i majaca juz kogos w swym sercu to normalnie bym sie w Tobie zakochala :D

Gość 29 virga
"do 29 virga" - dziękuję 🌼 :)

Gość do virga 29...
nie ma za co :) trzymam za Ciebie kciuki :) napewno się uda :) tylko pamietaj nic na siłę! i nie rób tego sama!

Gość myśle że to coś dla was
stronka specjalnie dla was www.pierwszy-raz.pl

Gość vvvvv
Badacze z Columbia University w Nowym Jorku przeanalizowali dane zebrane w trakcie badań, obejmujących ponad 8 tys. dorosłych osób. Przeciętny wiek inicjacji seksualnej wśród badanych wynosił 17-18 lat. 14 rok życia uznano za wczesny wiek inicjacji seksualnej, a 22 lata za późny. Badani którzy zaczęli uprawiać seks zbyt wcześnie byli narażeni na więcej czynników podnoszących ryzyko zakażenia chorobami wenerycznymi. Tak wczesne, jak i późne podjęcie współżycia było związane z ryzykiem zaburzeń seksualnych, zwłaszcza u mężczyzn. Według amerykanskich naukowców może doprowadzić do problemów z wzwodem i osiągnięciem orgazmu. Prowadzący badania dr Theo G.M. Sandforta uważa, że jego badania podważają celowość amerykańskiego programu edukacji seksualnej, promującego podejmowanie współżycia dopiero po ślubie. "Odkładanie aktywności seksualnej na później może blokować rozwój zdolności emocjonalnych, poznawczych i interpersonalnych, które są kluczem do satysfakcjonującego życia seksualnego i ogólnie dobrego samopoczucia" – podkreślił.

Gość vred
Czemu ciagle ktoś odświeża ten temat? Ten temat jest równie świeży co 38letnia dziewica.

jak ma 38 lat i przeżyła bezsensownie i bez radości z seksu tyle lat, to po co ten stan rzeczy zmieniać. Spróbuje, przekona się co straciła przez te wszystkie lata i zemrze nieboga z żalu że życie przefiurgała bez sensu

Gość hgfhg
a co to, jedynie seksem czlowiek zyje?

Gość hgfhg
to bylo pytanie do Okruszek Słońca.

Jak nie miała wyboru to jakie ma wyjście? Seks to nie pieniądze - na ulicy nie leży :P

Gość vred
odświeżam temat, to bardzo interesujące :P

Gość zwykła babka po 30
chcecie powiedziec ze jak kobet się spóźni z seksem to nie bedzie miala potem orgazmów?

Gość t-man
do dziewic po 30. - nie róbcie niczego na siłę! Dla mnie dziewczyna, dla której jestem pierwszym to skarb! :) Może mieć i czterdziechę na karku :)

do litrek hgfhg------> nie człowiek nie tylko seksem żyje, ale bez seksu życie nie ma sensu, powiedziałbym inaczej, bez kochania, bo seks to dla mnie rodzaj sportu, ale zaznaczam tylko dla mnie, zdanie innych może być diametralnie inne.

Gość vred
piszcie piszcie

Gość allach jest wielki
kobieta cnotliwa warta jest najcenniejszych skarbów na ziemi

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość gość
Jesteś kopnięta.

Gość gość
4zbsrcGiHNSJ3IoCQiDVxtTH