Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiciaaa1964

Czemu część moich rówieśniczek i rówieśników już się nie seksi

Polecane posty

Znam kilka osób mniej więcej w moim(43 lata) wieku, które już, mówiąc krótko w ogóle się nie uprawiają seksu, mimo iż mają to z kim robić :classic_cool: Ja jakoś nie mogę znaleźć powodu, dla którego można dobrowolnie rezygnować z aktywności seksualnej. :-o Moze mi ktoś wytłumaczy co może być motywem ich zachowania? 😭

Gość Kochanek do stu palek
Bo stare dupy łatwo pękają...

Śmierdzą mi nogi :classic_cool:

Gość miszczo
Otusz to! Sekz jest dla osub nasto letnich. Jak jurz jestes stary tak jak kicia, to przecierz nie bendziesz udawac, ze marz jeszcze ohote na kochanie sie z menzem. Ja tak to rozumiem. Seks powinien konczyc sie gdy marz dwa dziescia cztery lat. Puzniej to juz bes sesu. Zwiendniente cialo i bzydkie twaze.

spie...r podszywaczu, moje nogi pachną jak fiołki i dwa aniołki!

\"Bo w tym wieku, to już po prostu nie uchodzi. Wstydź się kicia, naprawdę.\" Mam nadzieje, że żartujesz 😠 Bo ja nie, to współczuje i trzymam cie za słowo, że w moim wieku nawet nie bedziesz myśleć o seksie :classic_cool: miszczo :D P.S. Seks dla małolatów powinien być nielegalny :P Trzeba utemperowac gówniarstwo :P

Gość Chciała bym ci
A starzy nie powinni zachowywać się jak gówniarze. A ponad to jest takie powiedzenie: czyż nie dobija się koni...

Gość ej młodziak
wam to juz tylko różanće do ręki i to z duzymi koralami ;)

moja elokwęcja spowodowana jest tym ponieważ jak żem był mały to mama zamykała mnie w lodówce marki "silesia" puszczając w kółko kolędy Talibańskie :)

Gość ej młodziak
różańce i moherowy beret na głowę:P

Ponieważ Ty jeszcze żyjesz :-) Oni za wszelką cenę starają sobie wmówić że ich seksualne potrzeby w tym wieku nie są ważne.

Gość ej młodziak
Nowy ,a skąd wiesz? zbyt młody jestes:P

Gość kfks
kicia1964 w tym wieku to i siły już nie te, trza się wnukami opiekować :classic_cool:

Gość Jestem w Twoim
wieku Kicia, zamiast seksu wolę napić się piwa, zjeść coś, telewizję pooglądać. Taki to ze mnie spokojny czlowiek.

\"A starzy nie powinni zachowywać się jak gówniarze.\" Jeśli naparawde uwarzasz, ze osoba która uprawia seks \"zachowuje się jak gówniarz\" to współczuje :-o \"kicia1964 w tym wieku to i siły już nie te\" Tak, na pewno 12 latek wie, jak to jest w moim wieku :D Zastanawiam się czemu na ten temat wypowiadają sie najczęściej gówniarze, dla których 40 lat jest tak odległe jak nabliższa czarna dziura :P

No nie jestem już taki młody. Ale co czytam to ?! Truchleję :O Jeszcze parę lat i mogę stracić ochotę na seks kosztem, telewizora :O Mam nadzieję że jestem jakimś wyjątkiem ;-)

Gość Jestem w Twoim
seks z żoną po 20. latach małżeństwa to kazirodztwo, a zdrada to grzech.

\"seks z żoną po 20. latach małżeństwa to kazirodztwo\" Łał, a ja już mam 24 lata małżeństwa, to już od 4 lat w moim małżeństwie trwa nieustanne kazirodztwo, ale ciekawych żeczy można się na tym forum dowiedzieć :classic_cool:

Kasikkkkkk... chyba w tym wieku schodzi na drugi plan. Za bardzo się zaczyna go marginalizować. Już jest pewna stabilizacja. To właśnie dotyczy kobiet. Przestają dbać o siebie. Osiągnęły to co chciały. Dom, rodzina, bezpieczeństwo. Ps.. To nie jest fakt. Jestem po prostu ciekawy jak to ze mną będzie za dychę? ;-)

Musztarda, jak już będziesz dorosła i taka bardzo stara, już po czterdziestce, to może właśnie że będziesz chciała seksu. Nigdy nic nie wiadomo. ;) 👄

Gość zboczona starucha
A cóż to za nagonka na dojrzałe koneserki seksu!!! kiciaaa1964 nie słuchaj tych głupot! Ja jestem już po pięćdziesiątce i prawie 30 lat z tym samym mężem, a nie myślę nawet o seksualnej emeryturze. My nawet nie mamy takich durnych problemów jak wiele osób na tym forum np.: "jestem pół roku po ślubie i do łóżka wkradła się rutyna" :D albo "wstydzę się pokazać chłopakowi bo mam cycki za małe/duże lub wargi sromowe nie tego..." My już nie mamy zahamowań i możemy robić co nam się zechce. Pozdrawiam!

Nie słucham tych głupot, daleko mi do tego, by traktować powaznie wpisy 12-latków dla których 30-letni człowiek to stary starzec z długą siwą brodą. Pozdrawiam, zboczona starucho oby następne 30 lat z tym samym mężem było u Ciebie tak samo udane ;)

A w ogóle to nie rozumiem takich złosliwych tekstów małolatów. Na zdrowy rozum to raczej powinni się cieszyc, że moga to robić jeszcze bardzo długo :P

I dlatego właśnie musztardko zarzuć zabawy lalkami i zabierz się za seks, wykorzystuj każdą chwilkę, bo młodość tak króciutko trwa. ...gdybyś miała np. kominek w domu, byłoby Ci łatwiej zacząć... :)

Na Twoim miejscu zaczęłabym dzisiaj. Ja tam do jutra nie będę czekać. ;)

Musztardka, no coś Ty.:O Ja mam sąsiadkę staruszkę. Ona to chyba już ma ze 40 lat, a kto wie, może nawet i więcej. ;)