Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupka z kubka

wrozba

Polecane posty

Gość zupka z kubka

Poszukuje wrozki. Dobrej wrozki. Mam cicha nadzieje, ze "wyprowadzi" mnie z klopotow i da nadzieje na lepsze jutro. Problem w tym, ze mieszkam w Irlandii. Wiecie moze o jakiejs wrozce, ktora wrozy "na odleglosc"? Albo moze jest jakas wrozka polska w Irlandii? (moj angielski jest conajmniej prymitywny) Cena nie gra roli. Licze na Was. Dzieki.

Gość zupka z kubka
no kliknie ktos cos?

Gość vcvx
ja ostatnio kupilam wrozbe na allegro... dostalam ja na maila i byla w lekkim szoku.,, duzo rzeczy sie zgadzalo.... w sumie to wszytsko sie zgadzalo... powiedziala mi co bede robic za pare m-cy a ja wlasnie to planuje od dluzszego czasu.... kiedys znowu do niej napisze

Gość zupka z kubka
oooo... a to ciekawe! jak to wygladalo? znalazlas sprzedaz wrozb na allegro? zadawalas pytania? ile Cie to kosztowalo? opowiedz mi wszystko! dzieki!

Gość vcvx
wjedz sobie na nick anik44 i wejdz w jakas jej stara aukcje..... na wrozbe czekalam 4 dni po wpłacie, zadalam 10 pytan... tam jak wejdziesz na jakas jej aukcje to wsyztsko pisze

Gość zupka z kubka
jeszcze raz dziekuje 🌻 jesli jeszcze ktos ma mi cos do polecenia to bardzo prosze...!