Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka88

puk, puk?

Polecane posty

Gość kulka88

dziewczyny, mam pytanko....jestem w 6 tyg ciąży i strasznie mam widoczny brzuch tj taki jakby wzdęty i twardy, nie możliwe jest to żeby była widoczna ta moja ciąża już ale martwie się strasznie bo nie wiem co się dzieje....moze któraś z was tak miała...:( wizytę u gin mam dopiero we wrześniu

Gość trusski
hm..... no w 6 tyg nic ci sie nie powinno dziac... wydaje mi sie ze jezeli masz twrdy brzuch zglos sie prywatnie i to jak najszybciej...

ja tez na początku miałam straszne wzdęcia. Rano jak wstawałam, to miałam brzuch płaski jak deska, a w pracy od razu po śniadaniu wyskakiwało mi takie brzuszysko, że wszyscy się dziwili, że to taka wczesna ciąża, bo wyglądałam jak w piątym miesiącu. Po paru tygodniach wzdęcia minęły. Ale może to nie to, zawsze lepiej zapytać lekarza na następnej wizycie.

A nie masz wzdęć albo zaparć,bo ja tak mam i wtedy brzuch duży i twardy.A zaparcia i wzdęcia męczą mnie praktycznie od samego poczęcia........chociaż teraz uważam co jem i jest lepiej.

Gość kulka88
mam wzdęcia straszne i na początku miałam biegunki...więc może to to, pójdę do lekarza to się dowiem.Dzięki dziewczynki