Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerka jasna

problem ze skypem???

Polecane posty

Gość cholerka jasna

Co sie dzieje:o Jak rozmawiam przez skypa to ja nic nie slysze:o a tylko jakies przerywane dziwieki:o a np moj chlopak slyszy mnie bardzo dobrze:o Zna moze ktos przyczyne?

Gość ja jegooo
tez tak czesto mam :O

Gość Krece Loka
Yyy to ja miałam identycznie i nie wiem o co kaman :( Może wina słuchawek, mikrofonu a może masz inne programy powłączane?? My się słyszeliśmy ok dopóki gry nie włączaliśmy- tam ja go słyszałam ok a on tylko przerywane dzwieki. Kombinowałam z mikrofonem ale nic nie dało.

Gość cholerka jasna
Jedyne co mam wlaczone to tylko gg:o i nic wiecej:o nie wiem wszystko bylo ok,dopiero jak zainstalowalam nowa wersje skypa beta 3.5 to zaczelo cos sie pieprzyc:o

Gość cholerka jasna
wielbiciel a jak mama zainstalowac stara wersej? tzn gdzie mam jej szukac,bo na onecie jej nie ma:o

Na początek ściągnij z onetu: Onet Skype 3.5 wersja stabilna a nie wersję Beta. Jak nie zadziała, to trzeba będzie dać starszą.

Gość cholerka jasna
no tak tylko ze teraz ta wersja skypa stabilna nie chce mi sie wogole wlaczyc:o caly czas wyskakuje ze"program nie odpowiada........"

Mam na kompie wersję 3.0, jak chcesz mogę podesłać na mail\'a. Tylko musiałbym spakować... będziesz umiała rozpakować? WinRAR\'em? I podaj mail.

Gość cholerka jasna
mariia24wp.pl tylko co to jest ten WinRAR':o bo ja to z komputerem to troche na bakier jestem;)

a czy ktos wie jak usunac konto ze skypa? bo mam kilka i nie wiem jak to usunac:( prosze o odpowiedzi

Gość cholerka jasna
wielbicielu dziekuje👄