Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okro

Portale randkowe mają tą wadę

Polecane posty

Gość okro

Że nie ważne, czy napisze do dziewczyny zdawkowo, czy postaram się i rozpiszę, to ona albo nie odpisze albo wymienimy kilka listów i nie mamy już o czym pisać. A spotkac się nie chcą dziewczynya ani szybko, bo mówią, że za wcześnie ani później. A mój profil jest chyba interesujący i moje zdjęcia i opis, bo dostałem sporo tzw oczek i liścików, że jestem przystojny i że mam fajny opis. Ja chyba nie potrafie z kimś ciekawie korespondować przez internet. Chyba mimo wszystko jestem lepszy w relacjach na zywo. Chyba wiec dam sobie spokoj z tym internetem.

Gość connecting
to pogadaj tutaj sobie z nami, a potem daj link do swojego profilu to powiemy w czym tkwi problem ;)

Gość okro
nie chce sie ujawiac, ale denerwuje mnie ze z wami to trzeba kurwa tyle sie meczyc, nie wiem, moze najgorzej jest przez internet ale w ogole, nawet na zywo, takim spokojny chloapkeim jak ja to zadna nie jest zainteresowana najlepiej to jak facet dba o siebie, ma miesnie, pieniadze a dziewczyny ma w dupie, takiego to chcecie, a pies was ganial

Gość nana898989
własnie daj link my już powiemy co jest nie tak :)

A ja na taki portalu znalazłam(tzn on mnie znalazł :) ) przeciętnego ( no ale jak dla mnie idealnego ) bez mieśni ale z duzym serduchiem i inteligencją :) i nie poleciałam na kasę :p co się przejmujesz jakimiś pustymi laskami :o

Gość connecting
okro...no wiesz?..:o kurcze ja tez sie kiedys zastanawialam nad tym, dlaczego wiele kobiet woli tych takich umiesnionych lalusiow, cwaniaczkow...i wiesz do jakiego wniosku doszlam? ze pprzy takim facecie kobieta nie bedzie sie nudzic( to jest ich wersja) ja jednak po poznaniu wieeelu mezczyzn, z ktorymi albo sie dogadywalam albo inie, stwierdzam ze taki niepozorny mezczyzna potrafi kobiete obdarzyc nie samowitym uczuciem, czuloscia i szacunkiem. A we mnie zwykle sie ci niepozorni podkochiwali;) uszy do gory:)

Gość connecting
okro, ej to powiedz mi o co chodzi? co jest kurcze nie tak ze tym kobietom odbija? jezeli to twoje zdjecie to szacuneczek:D

Gość okro
to nie ja, to podszyw, facet sobie reklame robi, pustak

Gość connecting
okro,no rozumiem, w sumie troche dziwne mi sie wydalo ze przeslylasz tak ochoczo link;)

Gość ja zazwyczaj na kafe
hmm a ja wlasnie poznalam mojego mezczyzne przez portal randkowy :) Fakt ze na poczatku nie chcialo mi sie z nim pisac, ale napisal ponownie i pozniej przenieslismy sie z korespondencja na gg , doszly telefony i spotkanie w sumie po chyba 3 tygodniach :)

Gość figusia
Ja nie patrze na portale randkowe. Czesto widze tam wypacykowanych 17 latkow, albo przystojnych facetow ktorzy nie wiem czego tam szukaja, skoro na pewno maja kobiet na peczki,no chyba ze maja cos nie tego z psychika i dlatego w ten sposob poznaja ludzi