Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaa moze ty

co dokupić jeszcze dziewczynce na chrzciny - jestem chrzestna!! pomocy

Polecane posty

Gość aaaaaa moze ty

kupilam juz zlote kolczyczki, chce dokupic cos jeszcze, nie mam pomyslu, moze jakis super gryzak, moze jakis ciuszek, co? poradzcie

a dajesz oprocz tych kolczykow jeszcze kaskę? Sama mam byc chrzestną niedlugo i potrzebuje rady. Kupujesz tez białą szatkę i ubranko czy samą szatkę?

Gość aaaaaa moze ty
nie daje pieniedzy, wole kupic prezent, bo z kasa to niewiadomo co sie moze stać. A kupuje sie sama szatke, zreszta roznie slyszalam, ze powinno sie zaplacic za msze.

u mnie w Lublinie, kupuje sie chceb zeby dziecku go nigdy nie zabraklo, cukier lub czekolade, zeby mialo slodkie zycie, zeszyt i olowek zeby bylo madre. ile to dziecko ma lat ze kolczyki kupilas??? na chcest??? lepszy bylby lancuszek. najlepiej dac kase bo rodzice wiedza co im trzeba. ale to tylko moje zdanie

Gość moze jakis komputer
to teraz modne. Albo przynajmniej XBOXa

Gość aaaaaa moze ty
rodzice dziecka chcieli/chca w najblizszym czasie chca przekluc jej uszka, zreszta babka w jubilerze powiedziala ze najczesciej sa wlasnie kupowane te kolczyczki ktore ja kupilam lub wlasnie lancuszek z medalikiem(jednak to dla mnie bardziej na komunie odpowiada) Dziecko ma 4 miesiace.

4 miesiace i juz uszy przekluwac, ja to bym dala dziecku samemu podjac decyzje za kilka lat, no ale sprawa rodzicow.:/