Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4543543543

mecza mnie kobiety ktore uwazaja ze to facet powienien zdobywac

Polecane posty

Gość 4543543543

moda sie zmienilaa

Boziu co to za samiec wybrakowany jakiś chyba.. jasne teraz kobieta ma iść do pracy, potem dziećmi się zając domem, obiad zrobić .. itd itd a noi mężem się zając jeszcze.. a noi wcześniej go zdobyć.. a on bedzie chodził łaskawie do pracy i jeszcze powie \" kobieto piwo mi daj\" gazeta i pilota do TVjeszcze podaj.. gazete mi poczytaj piwo za mnie wypij mecz oglądnij i opowiedz.. jeszcze plec mi pomasuj bo się strasznie zmęczyłem dziś wstajac z łóżka przechodząc na kanape.. i uspokuj te dzieci bo strasznie hałasują.. a na obiad to co dziś będzie... -------------------------- co za facet - chyba Ci testosteronu i jajec brakuje... ---------- porażka..

a kto jej każe obiad robić, podawać piwo :O tak najlepiej wyciągnąć jakieś zachowania z odmętów historii i stwierdzić, że facet wykorzystuje biedaczkę więc jest uzasadnienie dla kurczowego trzymania się stereotypów. czasy się jednak zmieniły i model rodziny \"podaj mi piwo kobieto\" odszedł już chyba jednak wśród młodszych pokoleń w niepamięć

wygrałeś życie a taki niedomyślny jesteś.. i ciężko Ci się domyśleć, że to zostało wszystko wyolbrzymione.. specjalnie zresztą gratuluje szarości w mózgu :P

Gość hehe fxtgjfg
bo tak ten świat jest skonstruowany:D ze faceci maja zdobywać, a dziewczyny wyglądać księcia z bajki:D:D:D

Gość 4543543543
a czesto wygladaja jak poczwary

Gość i na dokładkę
uważają, że mężczyzna powinien o nie zawalczyć- he he he he he

Gość dziwne rzeczy tutaj się dzieją
facet musi być zdobywcą inaczej by nie przetrwał

Gość deko to brzydula
i baleron :D do garów i to już :classic_cool:

a co ty za książę z bajki jesteś, że to ciebie kobieta ma zdobywać. dominować w seksie i w domu też ? i co ma do tego moda, za leniwy jesteś, albo chory ?

Gość znaki czasów
Chciałyście równouprawnienia, to macie. Teraz musicie same sobie chłopa zdobyć a my będziemy wybrzydzać: ta nie, tamta też nie, chcę ładniejszej, mądrzejszej (ale nie ode mnie) i bogatszej (żebym mógł wydawać jej forsę). P.S. W wojsku też wielkie zmiany. Tworzą się nowe dziurawe dywizje :O .