Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka kosmetykow....

Ziemia Sloneczna

Polecane posty

Gość maniaczka kosmetykow....

Ziemia Sloneczna Lavertu jest genialna!!! Mam teraz sliczna ,zdrową opalenizne... Duzo pracuje, nie mam czasu na zbyt czeste opalanie sie..ktoregos dnia zakupilam tenze puder...nalozylam go na twarz niesmialymi ruchami...kurcze efekt byl zdumiewajacy... nabralam zdrowego kolortu... kolor moich oczu stal sie wyrazniejszy... gdy poszlam do pracy kolezanka z pokoju dziwila sie co tak dzisiaj promienieje...to byl bardzo mily komplement.. no jakby nie bylo troche wyladnialam... produkt kupilam na allegro, bo ciezko go dostac... jest niestety nieco drogi bo ponad 100 zl... ale moja kolezanka ma jeden egzemplarz ktory chce sprzedac za 70 zl.. nie wiem czy ktokowilek bedzie zainteresowany, ale zapraszam... nie chce robic reklamy, ale dzial ten jest poswiecony zakupom, a wiec umieszcze tutaj link mojej kolezanki: http://www.allegro.pl/item230968904_lavertu_ziemia_sloneczna_niepowtarzalna_oferta_.html jesli macie jakies naj naj najlepsze kosmetyki to podzielcie sie informacjami.. lubie wyprobowywac nowosci :))