Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaaaa...

Błahostka, ale jednak mnie smuci !!!

Polecane posty

Gość Smutnaaaaa...

Niby robię to zawsze bezinteresownie, ale pod koniec takiego dnia, jak dzisiaj, jednak pojawia się smutek, że nie dostałam nic. Ja zawsze pamiętam o urodzinach, rocznicach, imieninach całej rodziny. Zawsze, nawet gdy brak finansów, staram się im podarować coś małego, ale zawsze znaczącego z jakiejś okazji. Dziś to ja obchodziłam święto i tylko dostałam upominek od chłopaka. Rodzina złożyła życzenia i na tym się skończyło. Niby chodzi o to, że jednak pamiętali, ale czy nie doceniają, że ja lubię nie tylko dawać prezenty, ale także je dostawać. Czy czyni to ze mnie złą i niebezinteresowną osobę? Czy ktoś też tak ma?

A co byś jeszcze chciała? Żeby ci hołdy składano ? To tylko urodziny, daj spokój. Ważne że w ogóle ktoś o tobie pamięta, bo inni nawet tak dobrze nie mają. Ludzie mają wieksze problemy, daj spokój.

ale przeciez mowa o czyms malym, od serca. mi byloby napewno milo ze ta osoba poswiecial czas i energie zeby znalezc jakis drobiazg dla mnie, wiec dlaczego ja nie mam zrobic tego samego dla niej? zyczliwosc nie zabija, wiesz?