Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anileusz

Moja kobieta gra ze mną

Polecane posty

Gość Anileusz

Nie mogę być szczery, okazywać słabości uczuć bo bawi się mną, niszczy, spala wewtęrznie. Wkurza mnie to już i myślę by to skończyć. czy związek musi być oparty na pozorach nie może być po prostu szczery...

Gość zenobiusza
mój na początku też taki byl, taki niewinny i w ogole uciemiężony przeze mnie. a potem sie okazało ze gorszego sku*** swiat nie widział.

Gość Anileusz
Bezsensowne wzbudzanie zazdrości, ignorowanie, obojętność, niedocenienie, spodlenie. A ja się tylko zakochałem i starałem:(

Gość Anileusz
są jeszcze normalne kobiety na tym bożym świecie? czy ja mam pecha czy to zawsze trzeba tak grać:(

Gość tralallaa lala kurde blacha
są normalne. ale nie od razu się je znajduje tak jak nie od razu normalnych facetów :)

Gość Anileusz
dzięki wkońcu ktoś odpisał w moim temacie:) co ja poradze że jestem taki prostolinijny w sprawach uczuć i chce zwyczajnie kochać i być kochanym, funkcjonować na zasadzie partnerskiej. Moja luba powiedziała mi że jestem za dobry:O byłem za dobry niestety przyznaje, wychodowałem sobie żmijke🖐️

Gość chłopie
to nie bierz pierwszej lepszej baby, tylko miej większe wymagania! Szanuj siebie to będą Ciebie szanowały. A taka żmijkę to kopnij w tyłek, bo nie ma nic gorszego niż toksyczny związek. Postaraj sie odkochac, na pewno potrafisz ;)

Gość Jabłoń Czerwonolistna
Mój men tez grał ze mną. Odeszłam. I również zwątpiłam w normalnych mężczyzn. :( Teraz sobie singluję i usycham.

Gość ludzie sa wredni
a kto nie gra tego uważa się za dziwnego. ja na przykład nie potrafię grać i zawsze jestem taka jaka jestem i jak się źle czuję to nie udaję, że jest inaczej, ale ludzie wolą graczy.