Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katanga

Marcinkiewicz jest spalony a Platforma chce ich na listach wyborczych

Polecane posty

To kpina, żart, czy aż takie oderwanie? Marcinkiewicz jet spalony, usłużny piesek wykonujący polecenia pana Kaczyńskiego. Kazał wejść pod stół - wszedł, kazał jechać za granicę - pojechał. A Tusk myśli, że ludzie ufają Marcinkiewiczowi :O http://wiadomosci.onet.pl/1596319,11,item.html

Gość beznadziejni ludzie w rzadzie

i PiS i PO i SLD itd wszyscy po jednych pieniądzach co mnie interesują rozmyślania p. Tuska na temat P. Marcinkiewicza skoro mam ich wszystkich w wybitnie głębokim poważaniu i głosować na nich nie zamierzam :O Nawet jakby zatańczyli na linie i nauczyli się pluć ogniem

Gość to na kogo zagłosujesz
Samoobronę, PIS czy UPR

na UPR od lat tak głosuję - i nie uważam że marnuję głos czy coś bo nie mają liczącego sie poparcia :D dla mnie zmarnowany głos to oddany na tzw \"mniejsze zło\"

Gość przeciwniczka PO
Platforma jest na maksa fałszywa. Najpierw psioczyli, że Marcinkiewicz jest złym premierem, że jest pupilkiem PiSu, a teraz chcą go u siebie w partii. I to nie dlatego, że Marcinkiewicz zrobi u nich coś konstruktywnego, ale dlatego, że ma spore poparcie społeczeństwa- większe szanse na wygranie wyborów. Coś mam wrażenie, że Platforma na siłę chce dorwać się do władzy.:(

Gość chodzi o to że nawet
taki służalczy podnóżek jak Marcinkiewicz mówi, że spodziewał się jako premier inwigilacji, i że domyślał się, ze żyjemy w państwie Orwella:O Ale Was to oczywiście nie rusza, lubicie jak się was podsłuchuje, sprawdza maile, smsy, czyta o czym piszecie, bo i tak nikt was nie chce słuchać, a za odrobinę zainteresowania dacie wiele:)