Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powracająca_do_natury

Powrót do naturalnego koloru włosów.

Polecane posty

Gość powracająca_do_natury

moje naturalne włosy są koloru ciemny blond (heh), ale po latach farbowania chcialabym wrocic do tego koloru, zeby nie meczyc sie z odrostami i farbami, tym bardziej ze zapuszczam wlosy i farbowanie jest coraz bardziej klopotliwe. Moja mama poradzila mi farbowac odtąd włosy szamponem koloryzujacym (5-8 myć) o kolorze zbliżonym do koloru mojej obecnej farby (czekoladowy brąz). czy któraś z Was postąpiła podobnie? Czy to dobry sposób? Ja szczerze mówiąc mam watpliwości... Ale nie chcę chodzić z odrostami, bo wprawdzie nie są bardzo widoczne to jednak farba po pewnym czasie płowieje i włosy wyglądają nieestetycznie bez odświezania koloru.

Gość dominujaca
czesc to samo pytanie chcialam zadac,bo robie to samo-ale pamietaj ze skoro masz ciemny blond kup w sklepie sredni blond szampon czekolada bedzie za ciemna,ja kupe lat farbowalam na czekolade to zupelnieinny odcien wpada w brazy ciemne wydaje mi sie ze bezpieczniej jest pofarbowac sredni blond bo te farby czy szampony i tak zawsze wychodza ciemniejsze. marze tez o wlasnym kolorze !