Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poolhjt

Dentysta!!!

Polecane posty

Gość OOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJAAA
Twój zabieg to nic zwykłe pląbowanie i odnowa... troche posiedzisz na fotelu ale boleć nie będzie...:)

za chemoutwardzalna płaciłam 40 zł ale przy średniej dziurce...wszystko zalezy od powierzchni...za swiatłoutwardzalna trzeba zapłaciś wiecej...woj. śląskie, niedaleko Gliwic

najważniejsz sparwa to trafic w koncu na \"SWOJEGO DENTYSTE\"!!!! cholernie dużo zalezy od podejscia do pacjeta...jedni wola zeby sie nad nimi porozczulać...inni wrecz przeciwnie;) dentyści powinni konczyć fakultet z psychologii:)

ja miałam wielką dziurę aż ) i to w 1 myślałąm że tego nie da sie już zrobić byłam prawie mszczerbata a teraz nawet nie widać nic :)

byłam w centrum stomatologii w Piekarach Śl

Gość poolhjt
Centrum Stomatologii Piekary Śl.- Kamień?? właśnie tam się wybieram! po wszystkim napisze Wam jak było dzięki

hhe mój mąz za to chodzi do innej Pani dentystki w tym samym gabinecie co ja, jedo pani dentystka ma ok 30 latek, świetnie wygląda...i wyobrazcie sobie ze on nie bierze u niej nawet znieczulenia;):):) tak jak pisałm wczesniej trzeba trafić na takiego który bedzie miał odpowiednie, indywidualne podejscie:)

Gość poolhjt
dziewczyny jesteście?

Gość poolhjt
super babka wyczyściła mi go , leczenie kanałowe (ze znieczuleniem) i powiedziała ze warto zrobić korone ... pozatym że wyjdzie mnie to 800 zł to było ok:)