Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotek Puszek Okruszek

Parę pytań do posiadaczy kotów.

Polecane posty

Chce przygarną kota ze schroniska. Bardzo chcę tego kotka :) niestety niekiedy będę musiała go zostawiać na 1 lub 2 dni samego w domu :( Czy coś może mu się stać ? Oczywiście zapewnię mu jedzenie, wodę itd.

Gość ubububu
jak dorosnie - tak. Karmic zasadniczo powinnas go glownie suchym pokarmem, wiec bez problemu mozna go nasypac wiecej, no i woda. Doroslemu kotu nic nie bedzie jak 2 dni zostanie sam. Natomiast malego kociaka nie powinnas zostawiac na 2 dni samego, bedzie strasznie tesknil - male kociaki sa bardzo zabawowo, kontaktowo, przytulanskie.

nie sądze, nie powinnaś go tylko zostawiać bezposrednio po tym jak go przyniesiesz do domu, musi sie zaaklimatyzować z nowym otoczeniem, z Tobą,

Moje dwa szkraby zostają czasem na dwa dni same (tz wyjezdzam np w sobote rano a wracam w niedziele wieczorem) i nie ma problemu - żyją, cale są, zdrowe i szcześliwe - a tu dowód: www.kiciory.pl Zostaw mu zapas jedzonka, a zwlaszcza picia, trochę zabawek - nie powinno byc problemu. A jeśli wyjezdzasz na dluzej popros kogos zeby raz dziennie zajrzal do kotka, dal jesc, pic, wyczyscil kuwetke, pomizial troche :-)

Gość kotologiczka
z kotami zadnych problemów w domu nie ma. Sa kochane.

To super :)

Kotek nie jest małym kocurkiem ;) Jest odrobaczony, kuwetkowany :)

uup - zajrzyj pod ogonek, jak są woreczki to on, a jak nie ma to ona :-D

Gość vademecum onanisty
Jak bardzo malutki to ciężko odróżnić płeć - na pewniaka to chyba tylko wet określi, ja też miałam dostać kotkę a za jakiś czas okazało się że rosną jej jaja. W sumie dla mnie zaden problem, ale jakby nazywał się "pusia" dziwnie by to było ... :D

To można zmienić na Pusiek :P