Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Wiosnaosnaosna

Aparat cyfrowy

Polecane posty

Wiem, ze tematy o aparatach syfrowych już były, przeczytałam je nawet :D Ale przymierzam się do kupna takowego, niestety z uwagi na to, ze jestem totalnym laikiem w tym temacie chciałabym zasięgnąć waszej opini :) Czytałam fora tematyczne, ale tam było opisywane wszystko hmm..po \"fachowemu\" powiedzmy :) A jak już mówiłam jestem kompletnie zielona. Nie mam pojęcia co to te hybrydy, szumy, szczerze mówiąc nie mam pojęcia nawet o matrycy :D Ale dobrze, o tym moze później :P Aparat będzie mi potrzebny jedynie do robienia zdjęć amatorskich :) typu: jakieś spotkania, spacery, wyjazdy itp. itd Zamierzam na całość, aparata+to wszystko inne co mu jest potrzebne przeznaczyć góra 1500 zł. Wygląd się nie liczy, tlyko to co jest w środku ;) :D Gdybyście mogli jeszce mi jeszce wytłumaczyć, dosłownie tak swoimi słowami co do czego jest, byłabym bardzo wdzęczna :) Narazie wiem do czego są pixele i zoom optyczny :) Pozdrawiam i z óry dziękuję za pomoc :)

I jeszce dodam, ze najlepiej by było, gdyby miał już wszystko ustawione, tzn ostrość (tak mi się wydaje) i te inne tego typu, zeby nacelować i pstryknąć :) Bo się poprostu na tym nie znam i nie miałabym pojęcia jak najlepiej by to ustawić ;) Z tego co wyczytałam, to sa to tzw \"małpki\" :)