Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jorgos 123

Studiuje ktos w instytucie turystyki krajow biblijnych w Nysie?

Polecane posty

Gość Ja zrobiłam licencjat
w WST-H ITKB,ale w Podkowie Leśnej

Gość jorgos 123
no wlasnie musze zrobic tam licencjat w rok po studium , jak to jest ? jak to wyglada z ta wycieczka i napisaniem pracy?

Nie radzę używać słowa ,,wycieczka" :) To się tam nazywa wyjazd studyjny. Jest on konieczny. Jedzie się do jakiegoś kraju biblijnego. Można także pojechać,np. do Berlina :) do Muzeum Egipskiego i Pergamońskiego;koszt znacznie niższy. A co do pracy to po prostu trzeba ją napisać i tyle,a później się obronić,ale to nic strasznego ;)

Gość jorgos 123
a mi jak wykladowcy? poniewaz mieszkam zagranica, i chodzi mi o zjazdy (co 2 tyg. niedziela), czy trzeba byc obowiazkowo? tak w ogole to bardzo Ci dziekuje za podpowiedz i przepraszam za moje moze uporczywe pytania

Ja byłam na studiach dziennych. Moi znajomi,którzy byli na zaocznych nie byli na wszystkich wykładach,niektórzy po raz pierwszy zobaczyli wykładowcę na egzaminie w sesji zimowej :) Ale trudno było im zdobyć zaliczenie....

Wykładowcy są różni,czasem trzeba się postarać...ale ogólnie nie jest trudno. W razie jakichś pytań służę chętnie odpowiedzią :)

Gość jorgos 123
dziekuje ci za pocieszenie, ale wiesz, mam dylemat, poniewaz ja jestem w ciazy i mam termin na styczen. Zastanawiam sie czy dam rade aby pojechac na sesje. Coprawda w pazdzierniku juz jade do Polski i tam zostaje do kwietnia, ale.... Co sądzisz o moim problemie? myslisz ze dam rade to wszystko pozalatwiac?

Myślę,że sobie poradzisz.Nie ma powodu żeby martwić się na zapas. W razie czego zaliczysz wsystko trochę wcześniej lub trochę później. Na pewno nie będzie jakichś wielkich problemów. I życzę dużo szczęścia dla Ciebie i dzidziusia :)